Europæisk Fodbold

Bundu-agent bekræfter: Taler med mere end en dansk klub

Mustapha Bundu er tilbage i Anderlecht efter et lidet succesfuldt lejeophold i FC København, og selvom han har fået to korte indhop for belgierne, kan han være på vej videre – måske tilbage til Danmark.

Mustapha Bundu er muligvis på vej retur til Danmark
Mustapha Bundu er muligvis på vej retur til Danmark. Foto: RSCA

Fire sæsoner i AGF og en halv sæson i FC København.

Danmark er uden sammenligning det land, som Mustapha Bundu har spillet længst tid i, og manglende spilletid i den nuværende klub – belgiske Anderlecht – gør, at han kan være på vej tilbage til Dannevang.

Offensivspilleren fra Sierra Leone har danske John Sivebæk som agent, og overfor Tipsbladet mere end indikerer han, at der er interesse fra Danmark.

– Han har forskellige muligheder, og jeg er i dialog med klubber fra forskellige lande. Der er også interesse fra Danmark, og jeg kan sige så meget, at jeg taler med mere end en dansk klub. Men det er ikke til at sige, om vi lander en aftale. Det kommer også an på, hvad Mustapha vil, og jeg tror ikke, at han er nået til nogen konklusion endnu, siger John Sivebæk til Tipsbladet.

Mustapha Bundu scorede i alt 21 mål for AGF i 109 kampe, mens det i FC København blev til en enkelt scoring i 14 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P