3F Superligaen

FC København sørger for skidt Vejle-debut for Peter Sørensen

Det blev ikke til nogen mirakel-debut i Vejle Boldklub for Peter Sørensen, da bundholdet hjemme i Nørreskoven tog imod topholdet fra FC København. Københavnerne kunne tage fra Jylland med en 0-4-sejr.

Peter Sørensen fik ikke point i sin Vejle-debut
Chokeffekten udeblev i Peter Sørensens debut som Vejle-træner. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

De begynder så småt at have alvorligt brug for point i Vejle.

Point blev det dog ikke til i søndagens kamp mod FC København, som derimod tildelte vejlenserne det fjerde nederlag i træk, og dermed står pointkontoen stadig blot på ét point i den jyske traditionsklub. FC København overtager til gengæld Superligaens førsteplads.

Lukas Lerager åbnede efter godt et kvarter scoringen, da han med sit femte superligamål for FC København bragte gæsterne i front. Ti minutter senere fordoblede den flyvende spanier Pep Biel føringen. Den tidligere Zaragoza-spiller har nu scoret i syv af sine seneste otte kampe for hovedstadsklubben.

Peter Sørensen foretog fra start af anden halvleg to indskiftninger, men det havde ikke den ønskede effekt for den tidligere Hobro-tæner, der i stedet kunne se sit hold komme bagud 0-3 og 0-4 på mål af henholdsvis Zeca og Jens Stage.

Dermed hænger Vejle fast i bunden af Superligaen, mens FC København ikke har sat point til siden sæsonens første to kampe. Københavnerne indtager nu førstepladsen, som FC Midtjylland dog kan tilbageerobre med en sejr over Brøndby senere søndag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P