AC Milan og Roma stryger begge til tops med storsejre

AC Milan og Roma var begge storfavoritter søndag aften, og begge levede op til favoritværdigheden, da henholdsvis Cagliari og Salernitana blev slået stort.

Olivier Giroud scorede to gange for AC Milan mod Cagliari
Olivier Giroud scorede sit første betydende mål for AC Milan. Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

Efter ni år med mesterskaber til Juventus, brød Inter sidste sæson Torino-klubbens stime, og det lader til, at Serie A igen i år kan blive spændende.

Mens Juventus er kommet elendigt fra start med blot ét point i to kampe, havde både Lazio, Inter og Napoli gjort rent bord, og den gruppe tilsluttede både AC Milan og AS Roma sig søndag aften.

Begge mandskaber var nemlig i aktion klokken 20:45, og mens milaneserne hjemme tog imod Cagliari, var romerne på besøg i Salerno.

På seks actionfyldte minutter i første halvleg havde AC Milan bragt sig foran 2-1, og da Olivier Giroud senere i halvlegen udbyggede til både 3-1 og 4-1, var kampen afgjort, hvorfor Kjær og kompagni i anden halvleg cruisede sejren hjem uden hverken at score eller indkassere yderligere. Simon Kjær spillede hele kampen.

Hos nyoprykkede Salernitana var José Mounrinhos AS Roma på besøg, og heller ikke her kom der for alvor spænding om kampens udfald. Godt nok holdt oprykkerne stand i hele første halvleg, men da Lorenzo Pellegrini efter 48 minutter bragte udeholdet foran, ramlede korthuset for hjemmeholdet, som måtte se sig slået med 0-4.

Romernes nyerhvervelse fra Chelsea, Tammy Abraham, spillede kampens første 82 minutter, og han bidrog med sit første mål i Roma-trøjen.