Dansk Fodbold

Vestergaard skadet – Victor Nelsson indkaldes til landsholdet

Jannik Vestergaard var ikke i truppen til seneste kamp for Leicester på grund af en skade, og nu holder selvsamme skade ham ude af de kommende tre VM-kvalifikationskampe for Danmark. I hans sted er Victor Nelsson fra Galatasaray udtaget.

Jannik Vestergaard må melde fra til landsholdet
Jannik Vestergaard må melde fra til de tre vigtige VM-kvalifikationskampe. Foto: Darren Staples/AP/Ritzau Scanpix

Jannik Vestergaard skiftede for præcis 14 dage siden Southampton ud med Leicester City, men det er endnu kun blevet til et kort indhop i sæsonåbneren mod Wolverhampton.

I sæsonens anden kamp ude mod West Ham måtte Vestergaard sidde helt over med en skade, og nu koster den skade ham også deltagelsen i landsholdets tre VM-kvalifikationskampe mod Skotland, Færøerne og Israel.

I stedet er den tidligere FC Nordsjælland og FC København og nuværende Galatasaray-spiller, Victor Nelsson, udtaget. Nelsson har én enkelt landskamp på cv’et, men det var en træningskamp mod Sverige i november sidste år, og dermed kan den 22-årige midterforsvarer potentielt få debut i en gældende landskamp.

Læs også: Daramy udtaget til landsholdet

Også Kasper Dolberg er tvivlsom til de tre vigtige opgør for Danmark. EM-helten døjer med en mindre skade, og selvom han endnu ikke er endegyldigt ude af truppen, har landstræner Kasper Hjulmand indkaldt Hoffenheims Jacob Bruun Larsen.

-Vi håber at få Kasper Dolberg klar til én elle flere kampe, men vi må vi afvente de næste par dage og se, hvor han står i forhold til sin skade og til at spille. Derfor tager vi Jacob Bruun Larsen ind på holdet for at have ham klar, hvis Dolberg ikke kan spille, siger Hjulmand.

Danmark møder Skotland hjemme i Parken den 1. september, hvorefter turen går til Færøerne den 4. september. Den 7. september tager Hjulmands tropper hjemme mod Israel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P