1 min læsningDaramy hyldet af FCK-fans: Jeg lover at vende tilbage!

Mohamed Daramy spillede torsdag sin sidste kamp for FC København, inden han drager videre til Ajax. Han sluttede dog af med manér i Parken, hvor han også lovede fansene at vende tilbage.

1 min læsning
Mohamed Daramy siger farvel til FC København og Parken.
Mohamed Daramy siger farvel til Parken. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Punktummet kunne dårligt være sat meget bedre.

Mohamed Daramy spillede torsdag sin sidste kamp for FC København, da han med blandt andet et fint solomål bidrog til københavnernes 5-0 nedslagtning af tyrkiske Sivasspor.

Nu går turen til Ajax, hvor den 19-årige spiller forventes præsenteret fredag eller lørdag, men først nåede han at tage afsked med FC København-fansene.

-Jeg vil gerne sige tusind tak for alle de år, jeg har været her. Siden jeg kom til som 16-årig har I taget rigtig godt imod, jeg sætter virkelig pris på det, og jeg vender tilbage [..] Jeg lover at vende tilbage! Lød det fra Daramy efter kampen mod Sivasspor.

Foruden fine præstationer på banen, skæpper salget af Daramy også fint i FC København-kassen. Overgangsprisen for den netop landsholdsudtagne dansker er nemlig knap 90 millioner kroner, og det beløb kan stige til næsten 100 millioner kroner.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P