Europæisk Fodbold

Thomasberg frygter ikke tyrkisk kulisse: Det kan ikke overraske os

Randers FC spiller torsdag klubbens – måske – største kamp nogensinde, når de skal forsøge at spille sig i Europa League-gruppespillet mod Galatasaray.

Thomas Thomasberg er ikke nervøs for kulissen i Istanbul. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fra 50.000 tilskuere på Türk Telekom Stadyumu til 7.000 tilskuere på Recep Tayyip Erdogan Stadium.

Randers FC skal torsdag aften forsøge at spille sig forbi det tyrkiske storhold Galatasaray og dermed for første gang spille sig i Europa League gruppespillet, og der er ingen tvivl om, at en tur til Tyrkiets hovedstad sjældent har været mindre skræmmende.

Galatasarays normale hjemmebane er nemlig under ombygning, så storklubben har til opgøret lånt naboklubben Kasimpasas stadion. Dertil kommer, at restriktioner i Tyrkiet gør, at tribunerne kun bliver 50 procent fulde.

Det betyder, at hjemmeholdet maksimalt får 7.000 tilskuere på lægterne, og den del skræmmer da heller ikke Randers FC-træner, Thomas Thomasberg.

-Jeg synes vi har et rigtig rutineret hold, så jeg tror ikke, der kommer noget, som er helt uventet for os, vi har også spillet andre steder, hvor der er en god kulisse, og det synes jeg faktisk også, der var i Randers i sidste uge, så jeg tror ikke, det er noget der kan overraske os, lyder det fra Thomasberg.

Randers kommer til kampen med et 1-1-resultat fra det første opgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P