Dansk Fodbold

HB Køge indlemmer Daniel Agger i truppen

Et bemærkelsesværdigt comeback kan være på trapperne i HB Køge, hvor den nuværende cheftræner, Daniel Agger, har ladet sig indlemme i spillertruppen. Daniel Agger lod sig ellers fodboldpensionere i 2016 i en alder af blot 31.

Daniel Agger og HB Køge hentede en sejr fredag aften Foto: HB Køge

Daniel Agger har ikke spillet fodbold på højt plan siden maj 2016 – nu kan han potentielt være på vej mod et bemærkelsesværdigt comeback.

Den 36-årige HB Køge-træner er nemlig blevet indlemmet i HB Køges trup, der både resultatmæssigt og på spillerfronten er kommet haltende fra start i 1. Division.

HB Køge har i starten af sæsonen døjet med skader, og det har altså fået Brøndby-ikonet til at lade sig registrere på klubbens spillerliste. Af DBU’s hjemmeside fremgår det således, at Daniel Agger har været registreret som spiller i klubben siden den 24. august – altså i tirsdags.

Endnu har hverken HB Køge eller Daniel Agger meldt noget officielt ud om grunden, men det lader altså til, at Daniel Agger kan få comeback på fodboldbanen, når HB Køge søndag tager imod Vendsyssel i 1. Division.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P