3F Superligaen

Vejle ansætter Peter Sørensen som ny cheftræner

Det bliver en gammel kending i form af Peter Sørensen, der overtager tøjlerne i Vejle Boldklub, efter klubben for en uge siden fyrede Carit Falch, som blot fik fem kampe i spidsen for vejlenserne.

Vejle Boldklub ansætter Peter Sørensen
Det bliver Peter Sørensen, der skal forsøge at rette op på tingene i Vejles Nørreskov. Foto: Vejle Boldklub

Seks kampe og ét point.

Det er den kedelige bundlinje for Superligaens bundprop, Vejle Boldklub, der nu har valgt at ansætte erfarne Peter Sørensen til rette op på tingene i traditionsklubben.

-Vejle Boldklub har det største uforløste potentiale i dansk fodbold. Det er min klare mening. Det, at jeg nu som cheftræner får lov til at arbejde med og bidrage til en udvikling i en positiv retning af samme potentiale, ser jeg som en stor mulighed, lyder det fra Peter Sørensen.

Det var i netop Vejle, at Peter Sørensen debuterede som træner i dansk fodbold, da han i 2007 og 2008 var assistenttræner i klubben under først Ove Christensen og siden Kim Poulsen, og Peter Sørensen har da også et særligt forhold til klubben fra Nørreskoven.

-Det er ingen hemmelighed, at Vejle Boldklub betyder noget for mig. Det er en klub, hvor jeg kender og respekterer mange nøglepersoner i klubben. Det kendskab har også givet mig en løbende indsigt i både klub, det nye ejerskab og det potentiale, der findes hos akademiet. Man kan groft sagt sige, at jeg har ventet 13 år på det her job, lyder det fra den tidligere Silkeborg-spiller.

Hvor lang kontrakt Peter Sørensen har fået i Vejle, melder klubben endnu intet om, men der er tale om en ”længerevarende aftale.”

Peter Sørensen har første træningsdag i Vejle Boldklub onsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P