Bundesligaen

Medie: Sørloth udlejes til Real Sociedad

Ifølge norske TV2 er Alexander Sørloth på vej til spanske Real Sociedad.

Alexander Sørloth er på vej til Real Sociedad
Alexander Sørloth lader til at fortsætte karrieren i Spanien. Foto: Jarle Vines

En undervældende Bundesliga-sæson kan sende norske Alexander Sørloth videre.

Efter bare fem mål i 29 kampe for RB Leipzig i den forgangne sæson er den 194 centimeter høje nordmand på vej videre i sin karriere, og ifølge norske TV2 går turen til Spanien og Real Sociedad. I første omgang på en etårig lejeaftale.

Efter gennembruddet i FC Midtjylland i 2017, hvor det blev til ti mål i 19 superligakampe, gik turen til Premier League og Crystal Palace for Sørloth og dernæst Belgien og Gent. Herfra fortsatte han til tyrkiske Trabzonspor, hvor han i modsætning til England og Belgien havde stor succes med 24 mål i 34 ligakampe.

Hvis aftalen med Real Sociedad går igennem, bliver den baskiske klub Sørloths niende klub siden 2014.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P