VM 2022

1 min læsningMedie: Sørloth udlejes til Real Sociedad

Ifølge norske TV2 er Alexander Sørloth på vej til spanske Real Sociedad.

1 min læsning
Alexander Sørloth er på vej til Real Sociedad
Alexander Sørloth lader til at fortsætte karrieren i Spanien. Foto: Jarle Vines

En undervældende Bundesliga-sæson kan sende norske Alexander Sørloth videre.

Efter bare fem mål i 29 kampe for RB Leipzig i den forgangne sæson er den 194 centimeter høje nordmand på vej videre i sin karriere, og ifølge norske TV2 går turen til Spanien og Real Sociedad. I første omgang på en etårig lejeaftale.

Efter gennembruddet i FC Midtjylland i 2017, hvor det blev til ti mål i 19 superligakampe, gik turen til Premier League og Crystal Palace for Sørloth og dernæst Belgien og Gent. Herfra fortsatte han til tyrkiske Trabzonspor, hvor han i modsætning til England og Belgien havde stor succes med 24 mål i 34 ligakampe.

Hvis aftalen med Real Sociedad går igennem, bliver den baskiske klub Sørloths niende klub siden 2014.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer