1 min læsningFC Midtjylland sender dødboldstræner til Premier League

Skotske Austin MacPhee blev i februar ansat i trænerstaben i FC Midtjylland, men et halvt år senere går turen videre til Premier League for den 41-årige skotte.

1 min læsning
Austin MacPhee skifter Herning og FC Midtjylland ud med Aston Villa.
Austin MacPhee skifter Herning og FC Midtjylland ud med Aston Villa. Foto: FC Midtjylland

Herning bliver skiftet ud med Birmingham, og FC Midtjylland med Aston Villa.

Skotske Austin MacPhee har siden februar indgået i trænerstaben i FC Midtjylland, hvor han har haft særligt fokus på midtjydernes dødbolde, men fremover bliver det Johan Langes Aston Villa-mandskab, der kommer til at nyde godt af skottens kompetencer.

MacPhee havde inden sin korte tid i Midtjylland været tilknyttet det nordirske landshold i hele syv år, og selvom han fremover får arbejdsplads i Aston Villa, lægger han ikke landsholdsfodbolden helt fra sig.

Ud over rollen som dødboldstræner i Aston Villa kommer han nemlig til at varetage en lignende rolle for det skotske landshold, hvor han sammen med landstræner Steve Clarke skal klargøre spillerne til blandt andet landskampen mod Danmark i starten af september.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P