Premier League

Tre Premier League-profiler i spil som Årets Spiller

De to Chelsea-profiler N’Golo Kanté og Jorginho er sammen med Manchester Citys Kevin De Bruyne med i kampen om at modtage hyldesten som Årets Spiller af Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA).

Kevin De Bruyne og Jorginho i kamp i dette års Champions League-finale. Foto: Ritzau Scanpix

De tre Premier League-stjerner har selvsagt spillet en glimrende sæson for at komme i betragtning til den fornemme pris. Jorginho vandt denne sommer EM med Italien og vandt også pokalen med de store ører, da han sammen med N’Golo Kanté besejrede Manchester City i Champions League-finalen.

N’Golo Kanté kan bryste sig af at være blevet kåret som kampens spiller i Champions League-finalen, ligesom han blev det i begge semifinaleopgør mod Real Madrid. Det gik dog mindre godt for Kanté og franskmændene til EM, hvor de forsvarende verdensmestre til stor skuffelse blev slået ud i ottendedelsfinalen af Schweiz.

Sidst men ikke mindst har belgiske Kevin De Bruyne i denne sæson vundet Premier League med Manchester City, men tabte som nævnt Champions League-finalen til Chelsea.

Spændingen bliver udløst d. 26. august, når lodtrækningen af det kommende Champions League-gruppespil løber af stablen i Istanbul.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P