LaLiga

Medie: Barca vil bytte sig til tidligere Superliga-spiller

Hansi Flick ser gerne, at ledelsen går benhårdt efter en tidligere Superliga-stjerne, der skal styrke midtbanen i FC Barcelona.

Hansi Flick vil angiveligt meget gerne forstærke sin midtbane med Stanislav Lobotka.
Foto: Vincent Carchietta/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hansi Flick har denne sommer gjort et flot indtog i FC Barcelona, hvorfor hans mandskab i skrivende stund indtager førstepladsen i LaLiga.

En sand mester er dog aldrig helt tilfreds, så derfor er han allerede begyndt at kigge efter spillere, der kan forstærke holdet yderligere. I hvert fald, hvis man skal tro det spanske medie Fichajes.

Her melder man, at Hansi Flick – og særligt FC Barcelona – siden Andrés Iniestas stop i klubben, har været på jagt efter en fuldgod erstatning, der kan lidt af de samme ting som den nu pensionerede spanier.

Og pilen peger nu i retning af en tidligere midtbaneprofil fra Superligaen. Stanislav Lobotka.

Den tidligere FC Nordsjælland-profil har efter sin afsked med Superligaen haft nøgleroller hos både Celta Vigo og Napoli.

Slovakkens profil og bedrifter skulle have overbevist Hansi Flick og de højere mænd på ledelsesgangene i det catalanske, at han er det rette transfermål for klubben.

Lionel Messi: Du er et fænomen!

Grundet klubbens økonomiske situation skulle man være villige til at lade Ferran Torres, Pablo Torre og Eric García indgå i en form for byttehandel.

Hvorvidt Napoli kunne fristes af en sådan handel, melder mediet intet om.

Efter endt landsholdstermin skal FC Barcelona forsøge at fastholde sit gode momentum med en hjemmekamp mod Sevilla søndag 20. oktober i LaLiga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P