International Fodbold

Skidt debut for Hallgrimsson: Vi var de næstbedste

Heimir Hallgrimsson vandt mod England, da han senest mødte dem som islandsk landstræner. Lørdag fik han debut for Irland mod England, og der var han ikke lige så heldig.

Soccer Football – Nations League – League B – Group 2 – Republic of Ireland v England – Aviva Stadium, Dublin, Ireland – September 7, 2024 Republic of Ireland coach Heimir Hallgrimsson reacts REUTERS/Damien Eagers

Det var en debut til glemmebogen for Irlands nye, islandske landstræner Heimir Hallgrimsson.

Hjemme i Dublin tabte han og Irland til den britiske nabo England.

Det var dårligere udfald en senest Hallgrimsson mødte Three Lions. Her slog træneren sensationelt England ud af EM i 2016 sammen med Island. Men lørdag – otte år senere – var han overmatchet.

Irland var ‘de næstbedste’ i hele kampen, som endte med 2-0 til England, erkender islændingen.

– Vi skal være meget bedre til at tage beslutninger, når vi forsvarer os kollektivt. Jeg så flere individuelle aktioner end kollektive.

– Vi skal blive bedre til at agere i stedet for at reagere. Det var vi ikke gode til i dag, siger han ifølge BBC.

Det var de to tidligere irske ungdomsspillere Declan Rice og Jack Grealish, som scorede målene for England.

Og her lignede det i perioder mænd mod drenge. I anden halvleg blev det bedre for Irland, som havde enkelte chancer.

– Der tog vi lidt mere initiativ, og vi kom længere frem på banen. Men nogle gange er det også nemmere, når man er nede med to. For så er det, som om spillerne giver lidt mere slip.

– Det er noget, vi kan lære af det her. Vi kan vokse og forbedre os sammen i stedet for, at jeg ændrer på formationer og spillere til næste kamp, siger landstræneren.

Næste opgave for Heimir Hallgrimsson og Irland er mod Grækenland på tirsdag. Også på hjemmebane. Og det er en modstander, som irerne bedre skal måle sig med end de engelske stjerner.

Irland-boss har slået England før: Den aften var speciel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P