Herrelandsholdet

Kender Granit Xhaka: Han mistede hovedet

Joachim Andersen har flere gange tidligere i karrieren stiftet bekendtskab med den schweiziske landsholdsanfører Granit Xhaka. Derfor føler han sig også overbevist om, at den temperamentsfyldte midtbanespiller torsdag aften “mistede hovedet” i Parken.

Granit Xhaka tager fat om halsen på Pierre Emile Højbjerg under kampen mellem Danmark og Schweiz.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Pludseligt gik bølgerne højt i Parken torsdag – og så gik det også pludseligt stærkt.

I det 82. minut scorede landsholdsdebutanten Patrick Dorgu til 1-0 for Danmark, og i forbindelse med fejringen blev der langet en håndfuld gule kort ud til både de danske og de schweiziske spillere.

Én af dem, der fik en advarsel, var den schweiziske anfører Granit Xhaka.

Allerede fire minutter senere fik Bayer Leverkusen-stjernen så et gult kort mere, og så blev han ellers sendt tidligt i bad, mens han kunne se sine holdkammerater spille 9 mod 11 og indkassere endnu et mål.

At det lige var Granit Xhaka, der i opgørets hektiske afslutning modtog to gule kort, kommer nok ikke bag på særlig mange.

Heller ikke Joachim Andersen, der i løbet af sin tid i Premier League har stiftet bekendtskab med Granit Xhaka ved flere lejligheder.

– Vi kender jo Granit. Han går til den, og han kan godt blive lidt arrig på banen. Det er, som det er.

– Han er en spiller, jeg har utroligt meget respekt for, men nogle gange kan han godt miste hovedet. Han har været dygtig til at bevare roen i mange år efterhånden, men i dag mistede han det lidt, siger Joachim Andersen ifølge TV2 Sport.

Med 2-0-sejren topper Danmark nu sin gruppe foran Schweiz, Serbien og Spanien.

Danmark spiller igen næste gang søndag mod Serbien i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P