Æresdivisionen

Priskes Feyenoords smider point i derby mod ‘lillebror’

Feyenoord måtte nøjes med et enkelt point, da de spillede Rotterdam-derby mod Sparta. Kampen endte 1-1.

Brian Priske slår ud med armene

Brian Priske og Feyenoord spillede søndag lokalderby mod bysbørnene fra Sparta Rotterdam i Æresdivisionen.

Feyenoord havde det meste af spillet i første halvleg, men det var Sparta, som kom foran, da Camiel Neghli var først over en løs bold efter 34 minutter.

Stillingen holdet til pausen, og derfor var Brian Priskes mandskab også på jagt efter udligningen i anden halvleg.

Efter en times spil kom den første forløsning, da Quiten Timber sparkede bolden hårdt ind bag Spartas keeper. 1-1.

Men troede Priske, at Feyenoord nu var klar til at hente alle tre point, så måtte danskeren blive slemt skuffet.

For bare minuttet efter den udlignende scoring modtog Ramiz Zerrouk sit andet gule kort, og dermed var Feyenoord en mand i undertal i resten af kampen.

Der blev da heller ikke scoret mere i kampen, som ender 1-1. Feyenoord indtager derfor sjettepladsen i Æresdivisionen efter de første tre kampe af sæsonen.

I næste runde venter Ajax på hjemmebane.