Conference League

SIF-keeper roser dommeren: Kræver store nosser

Nicolai Larsen var en ærgerlig herre, efter Silkeborg IF spillede 2-2 på hjemmebane mod Gent. Dog havde han nogle utraditionelle rosende ord om dommeren.

Nicolai Larsen var skuffet efter 2-2 kampen mod Gent.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF havde ikke mange marginaler med sig, da Søhøjlandet torsdag aften dannede ramme om et uafgjort 2-2 opgør mellem SIF og gæsterne fra Gent.

Kæmpe drama: To scoringer i overtiden i Silkeborg-kryds

Conference League-kampen, der er SIF’s sidste chance for at stable en europæisk kampagne på benene i denne sæson, var en ligeværdig en af slagsen.

Det var den blandt andet på grund af et bizart mål til gæsterne, og en, ifølge SIF’s målmand, Nicolai Larsen, stærk dommerpræstation.

TV2-journalisten indledte interviewet af den skuffede SIF-keeper med at spørge ind til kampens marginaler.

– Jeg synes overhovedet ikke, at vi havde nogle marginaler på vores side. Det synes jeg ikke.

– Men jeg har kæmpe respekt for dommeren. Det må jeg sige. Efter tre minutter bliver han kaldt ud til skærmen, men han har nosserne til at stå fast.

– Respekt for det, det kræver rigtig store nosser, hvis man kan sige det… Eller mod, så omformulerer jeg mig lige, siger Larsen alt sammen om kampens marginaler.

Silkeborg så brugte ud i kampens aflsuttende fase, hvorfor TV2-jorunalisten ligeledes spurgte ind til bredden af truppen i Søhøjlandet.

– Vi er trætte til sidst, fordi den her kamp bliver spillet med meget høj intensitet, og vi har mange kampe for tiden, men vi vil bestemt ikke brokke os over, at vi har været gode i sidste sæson.

Returopgøret i Belgien finder sted torsdag den 15. august klokken 20:30.

Medie: Silkeborg sælger Alexander Lind for en slik

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P