3F Superligaen

Medie: Brøndby IF kræver enorm sum for Suzuki

Der skal graves rigtig dybt i lommerne, hvis man som klub vil have fat i Brøndby IF-profilen Yuito Suzuki, som skulle være et emne i flere klubber rundt i Europa.

Yuito Suzuki i aktion for Brøndby IF til Atlantic Cup 2024
Foto: theatlanticcup.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det bliver dyrt – meget dyrt – hvis man vil have fingrene i Yuito Suzuki.

Forleden kunne TV2 Sport afsløre, at den tyske bundesligaklub Freiburg skulle have sendt et tilbud på 50 millioner på Yuito Suzuki afsted til Brøndby IF.

Buddet var dog langt fra godt nok, og Brøndby IF ønskede end ikke at gå i dialog med tyskerne, da parterne på forhånd var alt for langt fra hinanden.

Kræver trecifret millionbeløb – her er Brøndby IF’s pris for Yuito Suzuki

Og langt fra hinanden må parterne betegnes som at være…

I hvert fald hvis man skal tro B.T.’s oplysninger om, hvad Brøndby IF reelt set kræver for at slippe Yuito Suzuki denne sommer.

I den seneste udgave af B.T.’s podcast, Transfervinduet, forlyder det, at Brøndby IF-ledelsen skulle have en intern aftale om, at man ikke indgår i konkret dialog om et salg med klubber, der byder under 100 millioner danske kroner for Yuito Suzuki.

Dermed skal interesserede klubber altså som minimum ramme de tre cifre i millionklassen, hvis de så meget som vil have mulighed for at få fingrene i Suzuki.

Efter en lidt langsom start på BIF-tilværelsen brød den 22-årige japaner for alvor igennem i foråret 2024.

I alt er det blevet til 12 mål og 10 assists for Yuito Suzuki iklædt Brøndby IF’s gule og blå farver. Disse fordeles på 33 kampe for klubben.

Brøndby IF og Yuito Suzuki har fortsat papir på hinanden frem til sommeren 2027.

Brøndby IF får stor fordel i næste ECL-kvalrunde

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P