Conference League

FCK vinder overbevisende 3-0 i Gibraltar

F.C. København var suveræne og i kontrol hele kampen igennem mod Bruno’s Magpies fra Gibraltar.

M. Elyounoussi
30′
V. Claesson
62′
V. Froholdt
65′
45′
90′

Selvom denne sæsons europæiske rejse blot byder på Conference League, var der ingen slinger i valsen hos F.C. København torsdag aften.

Opgøret mod Bruno’s Magpies endte med en stensikker 3-0 sejr til Jacob Neestrups mandskab, der i hele kampen dominerede mod de undertippede spillere fra Gibraltar.

Jacob Neestrup stillede med en stærk startformation, hvor Denis Vavro og Magnus Matsson var med fra start igen, og blandt andre Mohamed Elyounoussi viste klassen allerede i første halvleg.

Her bragte han løverne foran 1-0, hvorefter Victor Claesson og Victor Froholdt cementerede sejren med yderligere to scoringer i anden halvleg.

Du kan læse hele kampforløbet herunder:

Du kan følge hele kampen i liveblog her:

90 + 2 – Kampen er slut.

89′ – Det var det ikke. Christian Sørensen løber til bolden og sparker direkte i muren.

88′ – FCK har frispark på kanten af feltet begået mod Rasmus Falk. Vavro spørger Neestrup: Er det mig?

87′ – Der er tre minutter tilbage af kampen, og FCK cruiser den her sejr hjem.

84 – Jordan Larsson får en chance på højrekanten. Han trækker ind i banen og afslutter. Men han rammer en af de mange FCK-spillere, der øjnede en scoring her.

83′ – Rasmus Falk render og gør, hvad der passer ham. Nu skal den sejr vist bare køres hjem.

79′ – 17-årige Oliver Højer fører bolden frem, og han sparker flot bolden over mod det lange hjørne. Desværre for ham og FCK rammer den selve stolpen, og springer væk fra målet igen. Flot aktion af den unge FCK-spiller.

78′ – FCK har bolden inde i Magpies-feltet. Men det bliver kun ved en masse små afleveringer og… ja det ender i noget klumpspil.

75′ – Magpies’ cheftræner Nathan Rooney er blevet noget mere stille nu. I første halvleg råbte han konstant for at guide sine spillere. Det gør han ikke længere.

72′ – Jacob Neestrup er ved at klargøre indskiftninger af Amin Chiakha, Oliver Højer og Christian Sørensen. De afløser Magnus Matsson, Birger Meling og Orri Oskarsson.

67′ – Så er der vandpause igen på Europa Point Stadium. Jacob Neestrup har en plan. Han fortæller sine spillere, mens han peger på uret, hvordan kampen skal håndteres herfra.

66′ – FCK har skiftet Mohamed Elyounoussi og Victor Claesson ud. Ind er kommet Jordan Larsson og Lukas Lerager.

64′ – VICTOR FROHOLDT… bringer løverne foran med 3-0 efter en lang stikning i dybden, hvor han efterfølgende lobber bolden over Magpies’ målmand.

FCK er i total dominans lige nu.

61′ – FCK SCORER TIL 2-0. Victor Claesson dukker op ved bagstolpen og bringer holdet foran 2-0. Indlæg fra Birger Meling.

60′ – Magpies holder stand, og stillingen er stadig kun 0-1. Kampbolden er derimod blevet skiftet ud af dommer Pereira.

59′ – FCK lægger bolden over bag feltet via et frispark. Vavro header bolden tilbage til Kevin Diks, der dog får afsluttet lige målmand Coeling.

58′ – Magpies skifter to spillere ud. Jacob Neestrup holder fast i sine 11 udvalgte.

54′ – Kevin Diks forsøger at finde Orri Oskarsson med en spilning ind bag Magpies’ forsvarskæde, men afleveringen bliver for lang.

52′ – FCK sparker hjørnespark og helt bag i feltet rammer Victor Claesson forbi bolden.

50′ – Denis Vavro hamrer bolden afsted fem meter udenfor feltet. Men over hjemmeholdets mål.

49′ – FCK har samme hold på banen i anden halvleg, og de har startet sidste del af kampen, som de startede første. I total dominans.

PAUSE – PAUSE – PAUSE – PAUSE

45 + 2′ – Hvis FCK har haft lidt problemer med at komme igennem Magpies-forsvaret, så viser Victor Froholdt vejen kort før første halvleg fløjtes af. Her afdribler han en håndfuld Magpies-spillere, men afslutningen ryger kort forbi stolpen.

45′ – FCK får sparket på mål ved Victor Froholdt, og kort efter sparker Denis Vavro bolden helt ud af stadion. Dog ikke i vandet.

44′ – Kort før pausen har Magpies en stor chance, hvor Carrascal får sparket på mål efter et mindre pres på FCK. Men bolden ryger over mål.

42′ – F.C. København har et kontraangreb, som Mattsson starter. Elyounoussi får bolden men finder dog ingen i feltet. Heller ikke på det efterfølgende hjørnespark får FCK noget ud af det.

41′ – Nu ligner det starten af kampen. FCK har bolden. Magpies løber. Det er godt nok mange berøringer, danskerne har. Elyounoussi får endnu engang sparket på mål, men denne gang skyder han forbi.

38′ – Orri Oskarsson kommer igennem Magpies’ felt, men bliver tacklet i skudøjeblikket. Endnu et hjørnespark til danskerne.

37′ – Kevin Diks ligner en kort overgang en Magpies-spiller og giver et helt unødvendigt hjørnespark væk. Hjemmeholdet bliver dog ikke farlige i den efterfølgende situation.

33′ – Et hjørnespark sejler over bagerst i Magpies-feltet, og Vavro header bolden tilbage i feltet. Her kommer Rasmus Falk på bolden og er tæt på at sparke den i mål til 2-0.

32′ Ude i Gibraltarstrædet bag stadion cruiser det ene tankskib efter det andet forbi, og FCK ligner et hold, der er på vej til at cruise videre i Conference League.

30′ – SÅ KOM MÅLET…. 1-0 til F.C. København på scoring af Elyounoussi. Flot stikning ind i feltet af Oskarsson og nordmanden svigter ikke.

28′ – Der er lige nu 31 grader på Europa Point Stadium, og F.C. Københavns spillere virker en anelse frustrerede. Magpies spiller iøvrigt i en helt klassisk 5-4-1 opstilling.

26′ – KÆMPE chance til Magpies. Et langt indlæg på et frispark sejler over i bagrummet til forsvarspilleren Ash Taylor, som header på overliggeren.

26′ – Jacob Neestrup og Rasmus Falk diskuterer blandt andet, hvordan de skal få gjort arbejdet færdigt og lukker Magpies helt op.

25′ – Dommer Pereira fløjter til vandpause her efter 25 minutters spil. Magpies har brug for forfriskninger.

22′ – SKYYYDDD… sådan plejer det at lyde, når Denis Vavro går med op. Men dette langskud var ufarligt og trillede lige ind i favnen på Magpies-målmanden.

20′ Det er en tør kunstgræsbane, der spilles på her. Knastør faktisk. Det påvirker altså spillet og tempoet, som FCK kan få i bolden.

19′ – Claesson og Huescas er ved at skabet noget i højre side af Magpies-feltet. Men igen – den sidste aflevering mangler kvalitet.

17′ – Magpies har haft en periode på bolden, hvor de lykkedes med at spille rundt og fjerne presset fra FCK.

14′ FCK har to hjørnespark i streg, men ingen af dem resulterer i noget.

13′ – Boldbesiddelsen af 86% i FCK’s favør lige nu.

12′ – Orri Oskarsson finder Mohamed Elyounoussi i feltet, men sparket pareres af målmand Coeling.

11′ – Victor Froholdt får en nem frispilning i dybden på højrekanten, men indlægger mangler kvalitet. Kort efter har Orri Oskarsson en svag afslutning.

8′ Stort klumpspil i Magpies-feltet da målmand Coleing forsøger at bokse til bolden samtidig med at Ash Taylor header til bolden. Med nedfaldet blev ikke sparket i mål.

7′ – Gult kort til Orri Oskarsson for film, efter at han fik en fornem friløber ind i feltet på aflevering af Magnus Mattsson. Men trækket blev for langt. Og den ellers populære angriber fik slet ikke afsluttet.

4′ – FCK broderer sig gennem Magpies forsvaret, men den sidste aflevering bliver for lang og løber udover mållinjen.

2′ – Første afslutning fra Orri Oskarsson efter to minutters spil. Men langt over mål.

1′ – FCK har haft bolden siden den blev givet op. Totalt kontrol fra Jacob Neestrups spillere.

Nu starter kampen.

Som en lille detalje med 14 minutter til første fløjt, har jeres udsendte bemærket, at Magpies-målmand Dayle Coleing endnu ikke har lavet en redning under opvarmning! ..!!… !!!!

Magpies har til dagens kamp blot en enkelt ændring og stiller – som det lige ser ud til – op i en 4-4-2 opstilling fremfor en 4-3-3 formation, som de spillede med, da de slog Derry City ud.

Med kun 30 minutter til kickoff kommer FCK’s spillere ud til opvarmning, og hele holdet går over til de medrejsende fans og siger tak for opbakningen.

Der er fin opbakning til F.C. Københavns spillere på Europa Point Stadium, hvor der er mødt omkring 2- 300 tilskuere op i den hvide FCK-trøje.

FCK-fans til Conference League i Gibraltar

F.C. Københavns startformation:

F.C. København stiller stærkt op til dagens Conference League-opgør. Ind kommer blandt andre Denis Vavro og Magnus Mattsson i forhold til kampen mod Lyngby.

Victor Froholdt, der netop har forlænget sin kontrakt, starter også inde.