Danmark ude af EM efter Brøndby-, FCK-, og FCM-scoringer

Danmark skulle mandag aften forsøge at spille sig videre ved U19 EM, men det lykkedes ikke trods flere flotte scoringer.

Danmark er færdige ved U19 EM.

Holdet måtte se sig slået af Tyrkiet, efter en vild kamp der endte 3-3 med flere flotte mål i blandt.

Her var de danske klubber dog flot repræsenteret, da spillere fra både Brøndby IF, FC København og FC Midtjylland kom på måltavlen.

Brøndby IF-angriberen Oscar Schwartau bragte således Danmark foran efter 18 minutter efter et flot angreb, hvor angriberen sparkede bolden op i nettaget bag Tyrkiets målmand fra tæt under mål.

Ni minutter senere bragte Tyrkiet dog balance i regnskabet ved PSV-angriberen Emir Bars.

Efter 53 minutter bragte Tyrkiet sig så foran på et flot langskudsmål fra kanten af feltet, hvor Danmarks målmand så ganske prisgivet ud.

Schwartau om stjerne-sammenligning: Det er selvfølgelig stort

Efter 64 minutter blev det så 2-2 ved FC Midtjylland-angriberen Mikel Gorgoza efter nok en flot scoring, hvor Gorgoza fra kanten af feltet lobbede bolden i modsatte hjørne af målet.

Otte minutter senere igen bringer Tyrkiet sig så foran efter et hjørnespark og Danmark må igen forsøge at hanke op i sig selv.

Det lykkedes for Danmark, da FC Københavns Alexander Simmelhack scorede til slutresultatet 3-3 efter 76 minutter.

Desværre for Danmark skulle de dog bruge tre point for at gå videre ved slutrunden, og Danmark er nu ude af U19 EM.