3F Superligaen

Medie: Ikke godt nok – italiensk bud på FCM-profil afvises

Franculino Djú var en af profilerne, da FC Midtjylland tog det danske mesterskab i den forgangne sæson. Nu er der bud efter han fra udlandet, men buddet matcher angiveligt ikke FCM’s priskrav.

FCMs Franculino Dju har scoret sejrsmålet til 3-2 og jubler med Sverrir Ingason under superligakampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF på MCH Arena i Herning søndag den 5. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Franculino Djú bliver i FC Midtjylland – i hvert fald i denne omgang.

Sådan lyder meldingen fra den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio, som kan fortælle, at der ellers er bud efter det unge FCM-offensivprofil.

Di Marzio beretter således, at Serie A-klubben Torino er yderst interesseret i at hente Franculino til klubben – i en sådan grad at klubben har konkrete planer om at sende et bud afsted mod den jyske hede på otte millioner euro.

Det svarer til en pris på omkring 60 millioner kroner. Dertil forlyder det også, at den mulige transfer vil indeholde en række bonusser, der vil hæve prisen yderligere.

Problemet er bare i den henseende, at prisen ikke matcher med det priskrav, som FC Midtjylland eftersigende skulle have.

Derfor skulle FC Midtjylland også have planer om at afvise buddet fra Torino, medmindre buddet opgraderes inden da.

Ifølge Gianluca Di Marzio kræver FC Midtjylland en minimumspris på 10 millioner euro – altså omkring 75 millioner kroner – hvis klubben skal lade Franculino gå denne sommer.

Den blot 20-årige Franculino Djú skiftede til FC Midtjylland fra Benfica i sommeren 2023, og siden da har Franculino præsteret stort med 17 mål i 32 kampe for klubben.

FC Midtjylland og Franculino har fortsat papir på hinanden frem til sommeren 2028.

FC Midtjylland henter angriber i samarbejdsklub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P