3F Superligaen

Jubel hos ny Randers-keeper: Det er perfekt for mig

Randers FC har tirsdag præsenteret den australske keeper Paul Izzo som ny spiller i klubben, og den nye Randers-målmand glæder sig rigtig meget til sit danske eventyr.

Randers FC henter Paul Izzo
Foto: Randers FC

Paul Izzo er ny mand i Randers FC målet.

Det står klart tidligt tirsdag morgen, hvor klubben kan fortælle, at parterne har indgået en aftale, der gælder for de kommende tre år.

Og aftalen er noget, der har bragt stor glæde for Randers FC’s sportsdirektør, Søren Pedersen, som blandt andet fortæller, at Paul Izzo er en god shotstopper og en eksplosiv målmand med gode reflekser, som er stærk i én-mod-én-situationer.

Men det er ikke kun Søren Pedersen og Randers FC, der jubler tirsdag morgen.

Det er også Paul Izzo selv, som ser frem til den nye udfordring i Danmark. Ifølge ham er Randers FC et perfekt match. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Jeg er meget glad og taknemmelig for at få muligheden for at repræsentere Randers FC. Jeg har haft nogle gode år i Australien, men målet for mig har hele tiden været at komme tilbage til Europa og prøve mig selv af her igen. Så kom denne mulighed for at komme til Randers, og det var perfekt for mig, fortæller han og fortsætter: 

Randers FC henter Paul Izzo
Randers FC’s nye målmand, Paul Izzo. Foto: Randers FC

– Randers FC er en god og stabil klub, og jeg ser frem til at bidrage og hjælpe klubben så meget, som jeg overhovedet kan. Så vi kan få den bedste mulige sæson, hvad enten det er at komme langt i pokalturneringen eller endda at gå efter en placering i ligaen, der kan give adgang til europæiske kampe i næste sæson.

I samme forbindelse fortæller han, at to tidligere Randers FC-spillere fra Australien har været medvirkende til, at aftalen er faldet på plads.

– Jeg kender nogle australiere, som har spillet i Randers FC, og de har kun positive ting at sige om klubben. Faciliteterne er fantastiske og folkene i klubben er gode mennesker, hvilket er vigtigt for mig. Og Randers by skulle også være smuk og nem at bo i, udtaler Paul Izzo med henvisning til Nikola Mileusnic og Mustafa Amini.

Det oplyses, at Paul Izzo allerede træner med for første gang i Randers FC denne tirsdag. Han er dermed også i spil til onsdagens træningskamp mellem Randers FC og polske Arka Gdynia. 

Sky Sport: Randers’ bud afvist af engelsk klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P