3F Superligaen

Officielt: Randers henter ny keeper

Randers FC kan tirsdag morgen fortælle, at man nu har hentet en erstatning for Patrik Carlgren ind. Klubben har sikret sig den australske landsholdsmålmand Paul Izzo.

Randers FC henter Paul Izzo
Foto: Randers FC
Denne historie udkom først på campo.dk

Randers FC og Patrik Carlgren nåede ikke til enighed om en ny aftale.

Derfor har kronjyderne i den seneste tid været på jagt efter en ny førstemålmand til Superliga-truppen. Og netop dette ser det nu ud til, at klubben har haft succes med at skaffe.

Randers FC kan således tirsdag præsentere den 29-årige australske målmand Paul Izzo som ny spiller i klubben. Han skifter til Randers FC fra Melbourne Victory.

Det fremgår, at parterne er blevet enige om en kontrakt af tre års varighed – altså frem til sommeren 2027.

Og Paul Izzos CV og meritter er noget, der vækker glæde i Randers FC og hos klubbens sportsdirektør, Søren Pedersen.

– Paul er en kompetent og erfaren keeper. Han er en god shotstopper og en eksplosiv målmand med gode reflekser, som er stærk i én-mod-én-situationer. Derudover er han god med fødderne, fortæller Søren Pedersen.

Selvom Paul Izzo har spillet store dele af sin karriere i den bedste australske liga, så er det ikke en keeper uden international erfaring, der fremover skal vogte målet for Randers FC.

Izzo har således spillet to år i græsk fodbold, hvor han tørnede ud for AO Xanthi mellem 2020 og 2022. Derudover har han også kampe for diverse australske ungdomslandshold, mens A-landsholdsdebuten fortsat lader vente på sig. Paul Izzo har dog taget plads på bænken for det australske nationalmandskab et par gange.

– Paul er en klar forstærkning til vores hold, og han skal være med til at skærpe konkurrencen om pladsen i målet. Han var stærkt medvirkende til, at Melbourne Victory vandt sølv i A-League i sidste sæson, og så blev han udtaget for første gang til det australske A-landshold her i foråret. Så det er uden tvivl en dygtig målmand, vi får ind, og vi ser frem til at videreudvikle ham her i Randers, fortæller Søren Pedersen.

Paul Izzo har blandet andet også tørnet ud for A-League klubberne Adelaide United og Central Coast Mariners. I sin nu forhenværende klub, Melbourne Victory, blev det til 51 kampe med 12 clean sheets til følge.

Sky Sport: Randers’ bud afvist af engelsk klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P