NordicBet Ligaen

Søren Krogh efter test-sejr: Tager det fysiske med

OB-cheftræner Søren Krogh fortæller efter sejren over B.93, at han kan tage de fysiske aspekt med sig videre, da der ikke var meget fokus på det taktiske.

Cheftræner Søren Krogh hilser på OBs skuffede fans efter superligakampen mellem Viborg FF og OB på Energi Viborg Arena lørdag den 25. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

De kommer til at møde hinanden igen i løbet af næste sæson.

Men tirsdag mødtes OB og B.93 i en testkamp på bane 1 i Ådalen i Odense, hvor værterne vandt 4-2.

Testkampen handlede ikke så meget om resultatet for OB, men mere om det fysiske aspekt, som man har brugt megen tid på i opstarten.

Og netop det fysiske var også det, cheftræner Søren Krogh kunne tage med fra kampen.

– Der var et meget klart fysisk sigte på den her kamp, og jeg var glad for at se, at stort set alle dem, jeg havde udtaget, kunne gennemføre 45 minutter på ret høj intensitet og tryk. Så det fysiske var det bedste, jeg kunne tage med fra den her kamp.

– Der var også taktiske elementer både offensivt og defensivt, som vi fik taget lidt hul på med en blandet holdopstilling. Så et mindre taktisk fokus, fortæller Søren Krogh til campo.dk

Selvom sejren kom i hus, har Krogh før sagt, at det ikke er resultaterne, der tæller i opstarten.

Og det bliver han nødt til at stå ved.

– Nu tabte vi jo 2-3 til Kolding sidste år, hvor jeg sagde, at resultatet ikke havde nogen betydning. Og det bliver jeg jo nogenlunde nødt til at fastholde, selvom vi vinder kampen 4-2. Vi elsker at vinde, og vi vil gerne skabe en vinderkultur, og selvom det ikke var det allervigtigste her, så føles det godt nede i maven. At vinde en fodboldkamp er altid godt, siger han.

OB startede stillede op i en 4-3-3-formation, selvom man har spillet med fem forsvarsspillere hele forårssæsonen i Superligaen.

Men om det er kommet for at blive, kan Søren Krogh ikke sige med sikkerhed.

– Det er svært definitivt at sige, hvad der kommer til at ske. Vi har nogen i en trebackkæde, vi kan tage med fra sidste sæson, som fungerede, og nu så det også rimeligt kraftfuldt ud, den firebackkæde vi sluttede af med sidste sæson, hvor der var noget i det også. Så lige nu det ser ud til, at der skal arbejdes med en firebackkæde, lyder det fra Søren Krogh.

OB spiller igen træningskamp lørdag, når oprykkerne fra AaB lægger vejen forbi Fyn.

OB’s første opgør i NordicBet Ligaen er også mod en oprykker – nemlig Esbjerg fB, der er rykket op fra 2. Divisionen.

Millionregn i Superliga-klubber efter EM

Kampen afvikles på Blue Water Arena i Esbjerg den 20. juli klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P