3F Superligaen

Lucas Lund tilbage efter lang skade: Flødeskum på lagkagen

Lucas Lund spillede sine første minutter for Viborg FF, efter han er kommet tilbage fra en skade, der har holdt keeperen ude siden december sidste år.

Viborgs Målmand Lucas Lund Pedersen under superligakampen mellem Silkeborg IF og Viborg FF i Silkeborg søndag den 24. september 2023.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Han er blevet holdt ude siden december sidste år.

Onsdag fik Viborg FF-målmand Lucas Lund så sine første minutter efter den slemme skade.

Lund blev skiftet ind med 30 minutter tilbage i onsdagens venskabskamp mod Randers FC, der i alt varede 120 minutter og endte med en 3-1-sejr til Viborg.

Og selvom det bare var en træningskamp, var det en vigtig en af slagsen for Lucas Lund, fortæller han.

– Det er dejligt at være tilbage sammen med drengene derude. Det har været et langt forår fra sidelinjen, men jeg sagde bare til mig selv i dag, at jeg skulle nyde det. Jeg har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage, og jeg er glad for, at det nu blev i dag.

– Det går generelt godt. Jeg træner fuldt med, og så er kampminutter flødeskum på lagkagen. Fundamentet for mig bliver lagt på træningsbanen, og så er jeg selvfølgelig glad for at få nogle kampminutter. Jeg er meget fortrøstningsfuld omkring det hele og har en god følelse. Så nu er det bare fodboldformen, der skal finpudses, og så må vi se tiden an, siger Lucas Lund til klubbens egne kanaler.

Lund sætter også ord på dagens kamp, hvor han mener, at Viborg ikke var særligt gode på bolden.

– Jeg synes, vi i momenter er gode. Vi er måske lidt sløsede på bolden nogle gange, men vi kan tage med, at vi holder Randers nede på at have meget, meget få chancer, og det kan vi absolut være tilfredse med. Så er der stadig nogle uger endnu til at blive dygtigere på bolden, for der ved jeg, at vi har holdet og potentialet til at kunne blive endnu bedre, siger han.

Millionregn i Superliga-klubber efter EM

24-årige Lucas Lund har spillet i Viborg FF hele sin karriere, og det er blevet til 108 kampe i alle turneringer.

Her har han holdt buret rent 37 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P