NordicBet Ligaen

Kolding forstærker trænerteamet med Jacob Dehn

Kolding IF’s trænerteam er ved at falde på plads. Tirsdag oplyser NordicBet Liga-klubben, at man har tilføjet Jacob Dehn, som klubben anser som et stort trænertalent.

Jacob Dehn præsenteres i Kolding IF.
Foto: Kolding IF

Tilbage i midten af juni kunne Kolding IF oplyse, at man havde solgt cheftræner Kristoffer Wichmann til en klub i Bundesligaen.

Siden kom det frem, at han skal være assistent for Bo Svensson i Union Berlin.

Nu er Kolding IF dog ved at have styr på trænerteamet til den kommende sæson igen.

Den tidligere assistent Lasse Holmgaard skal nemlig være cheftræner, mens Mikkel Jespersen skal være first team coach.

Tirsdag oplyser Kolding IF nu, at man har hentet 28-årige Jacob Dehn ind til en rolle som assistent- og transitionstræner.

– Jacob har det mix vi søgte i en assistenttræner. Han har både den praktiske erfaring som tidligere professionel spiller, og assistenttræner i de seneste sæsoner, som giver ham en god ballast til klare træneropgaverne ude på banen.

– Derudover så tænker og arbejder han struktureret, hvilket giver ham forudsætningerne for blandt andet også at kunne løse opgaverne med at gøre samarbejdet mellem førstehold og akademi endnu skarpere og sørge for, at vi bliver endnu bedre til at tage hånd om de unge drenge og deres udvikling, siger Niklas Nürnberg, fodboldchef i Kolding IF.

Dehn kommer til klubben med erfaring som spiller i 3F Superligaen efter ophold i klubber som Randers FC, Vejle Boldklub og Viborg FF.

Senest var han i Skive IK, hvor han valgte at indstille karrieren indenfor kridtstregerne i en alder af 25 år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P