3F Superligaen

Officielt: FC Nordsjælland ansætter ny cheftræner

FC Nordsjælland kan mandag formiddag fortælle, at man har ansat Jens Fønsskov Olsen som ny cheftræner i klubben.

FC Nordsjælland ansætter Jens Fønsskov Olsen som ny cheftræner.
Foto: FCN.dk

Jens Fønsskov Olsen er ny cheftræner i FC Nordsjælland.

Sådan lyder meldingen mandag formiddag fra Farum-klubben, som kan fortælle, at man har indgået en ny aftale med den nu forhenværende assistenttræner i klubben.

I den seneste sæson var Fønsskov Olsen nemlig også placeret på FCN-bænken, hvor han var assistenttræner for den daværende cheftræner Johannes Hoff Thorup, der ved sæsonafslutningen indgik en aftale med engelske Norwich.

Klubben fortæller, at man har haft en grundig proces, der også inkluderede eksterne kandidater, men valget er faldet på Fønsskov Olsen, og det glæder Phil Radley, Director of Football i FC Nordsjælland.

– Vi vidste fra start, at vi havde en topkandidat i Jens, og vi er meget glade for, at vi også har været topprioritet hos Jens blandt de muligheder, han har haft denne sommer. Da det stod klart, at vi skulle have ny cheftræner, gik vi selvfølgelig i gang med at afsøge markedet gennem en grundig proces og målte ham op mod diverse eksterne kandidater. Den proces har bekræftet os i, at Jens er den rette for os.

– Jens har været en del af et særdeles stærkt team, som – nøjagtig ligesom holdet – har været igennem en markant udvikling. Det ser vi frem til at fortsætte med Jens i spidsen. Forfremmelsen af Jens betyder også, at vi kommer til at styrke vores setup med en ny assistenttræner, og det arbejde er allerede i fuld gang, tilføjer Phil Radley.

Jens Fønsskov Olsen har – foruden hvervet som assistenttræner i FC Nordsjælland – også gjort sig erfaring i stillingen som cheftræner for en håndfuld år siden.

I perioden 2014 til 2019 var han således cheftræner for Nykøbing FC. Samtidig har han også gjort sig som U19-cheftræner i Nykøbing FC og Lyngby BK, mens han fra 2020 til 2023 var U19-landstræner for Danmark.

Jens Fønsskov Olsen og FC Nordsjælland åbner superligasæson 2024/25 den 19. juli, hvor oprykkerne fra AaB gæster Right to Dream Park.

Jubel i FC Nordsjælland: Fønsskov Olsen har den rette pakke

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P