3F Superligaen

Jubel i FC Nordsjælland: Fønsskov Olsen har den rette pakke

FC Nordsjælland er mandag formiddag blevet præsenteret som ny FC Nordsjælland-cheftræner, og det vækker stor glæde i Farum-klubben, hvor man mener, at klubbens nye cheftræner, Jens Fønsskov Olsen, har den helt rette pakke.

Jens Fønsskov Olsen er ny cheftræner i FC Nordsjælland.
Foto: FCN.dk

Der er stor glæde at spore i FC Nordsjælland mandag formiddag.

Klubben har netop præsenteret sin nye cheftræner i form af Jens Fønsskov Olsen, der altså forfremmes fra sin stilling som assistenttræner i den seneste sæson.

Fønsskov Olsen er blevet valgt foran andre spændende, eksterne kandidater, og det er der en god grund til. Den nye FCN-træner har nemlig den helt rette pakke, fortæller klubbens tekniske direktør, Alexander Riget.

Han lægger blandt andet vægt på Jens Fønsskov Olsens flotte udvikling og arbejde igennem det seneste år i FC Nordsjælland. Samtidig betyder hans store erfaring som både talentudvikler og seniorcheftræner også meget.

– Jens er en dygtig, rolig og erfaren leder, som kender klubben, kulturen, spillerne, staben og organisationen. Han besidder en høj fodboldfaglighed, er dygtig på træningsbanen og har opbygget et indgående kendskab til vores spillestil.

– Derudover besidder han en meget vigtig egenskab i FCN, nemlig en stor erfaring med at arbejde med unge mennesker. Som tidligere akademi-cheftræner og U19-landstræner har han bevist sig som en dygtig og erfaren talentudvikler, der også har cheftrænererfaring på seniorniveau, lyder det fra Alexander Riget.

FC Nordsjælland ansætter Jens Fønsskov Olsen som ny cheftræner.
FC Nordsjællands nye cheftræner Jens Fønsskov Olsen. (Foto: FCN.dk)

– I kombination med det, vi har set gennem Jens’ tid i Superliga-staben, giver det den rette pakke som den nye cheftræner. Vi har en trup, hvor de næste unge spillere skal træde frem i rækken, og sammenholdt med vores ambitioner om europæisk fodbold er vi glade for, at Jens har takket ja til opgaven.

– Vi så et stort potentiale i Jens allerede for et år siden, da vi hentede ham ind. Siden da har han sammen med resten af staben været igennem en stærk udvikling, hvor han er vokset yderligere. Hans værdier og kompetencer har været det helt rette match, og vi er glade for at have fået bekræftet, at vi så rigtigt i sommer. Vi er stolte over, at udviklingen er gået så hurtigt, og vi glæder os til, at han nu får plads til at folde sig endnu mere ud med endnu mere ansvar, siger Alexander Riget.

Jens Fønsskov Olsen har erfaring som cheftræner på seniorniveau, da han fra 2014 til 2019 stod i spidsen for Nykøbing FC.

Siden har han været landstræner for det danske U19-landshold frem til skiftet til FC Nordsjælland i sommeren 2023.

I stillingen som cheftræner i Nykøbing FC fik Jens Fønsskov Olsen 71 kampe. Her blev det til et pointsnit på 1,31 point per kamp.

FC Nordsjælland henter adræt venstreback

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P