EM 2024

Füllkrug redder Tyskland i overtiden mod Schweiz

Tyskland stirrede ind i et vitalt nederlag mod Schweiz, da målræven Niclas Füllkrug steg til vejrs headede et yderst vigtigt point hjem til Tyskland, som dermed vinder Gruppe A.

D. Ndoye
28′
N. Füllkrug
90’+2′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′

Tyskland skulle bare bruge en uafgjort for at sikre sig førstepladsen i Gruppe A søndag aften mod Schweiz.

Men det var de undertippede schweizere, som kom foran efter en halv time ved Dan Ndoye, og dermed var de rødklædte fra Alpelandet på vej til at vinde Gruppe A.

Men i overtiden af kampen steg indskiftede Niclas Füllkrug til vejrs og headede bolden flot i kassen og sikrede dermed uafgjort i kampen og en tysk førsteplads i gruppen.

Læs liveopdateringer fra kampen her.

90+2′ MÅÅÅL! Hvem andre end Niclas Füllkrug kan reddede dagen for Tyskland. Den store Dortmund-angriber header bolden i kassen og jublen bryder ud i Frankfurt

84′ Kai Havertz rammer toppen af overliggeren efter et hjørnespark. Tyskerne har travlt for at få udligningen

81′ Schweizernes Vargas får bolden ind bag Neuer, men flaget er oppe for offside. Stadig 1-0

72′ Tyskerne vil have straffespark, men selv efter et VAR-tjek fastholder dommer Orsata sin første beslutning: ikke straffe

68′ Kimmich afslutter for tyskerne, men Bayern-backen er for langsom og hans forsøg bliver blokeret

54′ Toni Kroos sender bolden en meters penge forbi Yann Sommers mål

50′ Jamal Musiala sender en knastør afslutning afsted mod Yann Sommer, som kun kan parere bolden ud i feltet. Gündogan får ikke ram på returbolden

45+3‘ Schweiz fører ved pausen. Der venter en spændende anden halvleg

41′ Anthony Rüdiger har en fri hovedstødsmulighed ved schweizernes bagstolpe, men han får slet ikke ramt på bolden

29′ MÅÅÅL! Schweizernes angriber Dan Ndoye stikker poten frem og sparker et indlæg op i nettaget ind bag Manuel Neuer. 1-0 til Schweiz

19′ MÅL ANNULLERET! Efter et hurtigt tjek annullerer dommer Orsato tyskernes føringsmål, da Jamal Musiala begik frispark på en schweizisk forsvarsspiller. Yann Sommer kan tørre sveden af panden

17′ MÅÅÅL! Robert Andrich sender et langskud i nettet efter et fælt drop af den schweiziske målmand, Yann Sommer

’12 Appeller for straffe. Havertzs afslutning blokeres i sidste sekund af Fabian Schär. Den tyske angriber ville have straffespark, men dommeren vinkede afvisende

3′ Kampens første forsøg. Kai Havertz header lige på Yann Sommer efter tysk hjørnespark

1′ Kampen er sparket i gang på Deutsche Bank Park i Frankfurt