Europæiske Ligaer

Lars Friis får Superliga-kendinge som assistenter i Sparta Prag

Lars Friis har overtaget rollen som cheftræner i Sparta Prag, og nu står det klart, at to Superliga-kendinge gør han selskab i rollerne som assistenter.

Tim Sparv i aktion for Finland.
Foto: Ints Kalnins/Reuters/Ritzau Scanpix

Lars Friis og Sparta Prag er ved at have staben på plads forud for den kommende sæson.

Forleden sagde klubben farvel til cheftræneren gennem to år, Brian Priske, som fortsætter karrieren i hollandske Feyenoord, hvilket medførte at den nu tidligere assistenttræner, Lars Friis, overtager styringen.

Samtidig har det også bevirket, at der er sket en række rokader internt i klubben, mens der også hentes nye ansigter ind til staben udefra.

Kort efter annonceringen af, at Lars Friis nu skal være cheftræner i klubben, kunne svenske IFK Göteborg fortælle, at cheftræner Jens Berthel Askou er blevet købt fri af klubben af Sparta Prag, hvor han nu skal være assistenttræner for Friis.

Klubben oplyser mandag formiddag, at det er planen, men at der ikke er underskrevet en endelig kontrakt endnu. Det ventes dog at ske meget snart.

Samtidig oplyses det også, at den tidligere FC Midtjylland-spiller, Tim Sparv, rykkes op i hierarkiet i klubben. Tidligere har han arbejdet som assistenttræner for klubbens B-hold, men nu skal også han være assistenttræner for Lars Friis.

I samme forbindelse oplyses det, at assistenttræneren under Brian Priske, Lukas Babalola forlader klubben efter eget ønske.

Salg eller forlængelse? – Storklubber river og flår i dansk stortalent

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P