Premier League

United dropper Branthwaite: Jagter Bayern-defensiv i stedet

Manchester united har angiveligt skruet ned for interessen for Everton-stopperen Jarrad Branthwaite og jagter nu i stedet en defensiv forstærkning i FC Bayern München.

Erik ten Hag på sidelinjen for Manchester United i FA Cup-semifinalen imod Coventry City.
Foto: Glyn KIRK / AFP
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Alt var på plads…

I hvert fald når det kommer til de personlige detaljer i aftalen mellem Manchester United og Everton-spilleren Jarrad Branthwaite.

Men enighed er der endnu ikke de to klubber imellem. Og noget tyder da også på, at det hele nu kan ende med at gå i vasken. Det skriver The Mirror.

Mediet kan således fortælle, at Manchester United nu overvejer at droppe sit fokus på Jarrad Branthwaite, hvis ikke Everton sænker prisen på den unge stopper.

Klubben fik angiveligt sit første bud på Branthwaite afvist – et bud der skulle lyde på 43 millioner pund – altså omkring 380 millioner danske kroner.

Derfor er Manchester United nu gået i tænkeboks, og fra andre kilder lyder det nu, at klubben overvejer at styrke defensiven med en helt anden spiller end Branthwaite.

BBC Sport skriver således, at den engelske storklub nu skulle have rettet blikket mod FC Bayern München, hvor klubben skulle have udset sig hollandske Matthijs de Ligt.

Det oplyses, at klubben endnu ikke skulle have taget kontakt til hverken Bayern München eller De Ligt, men at snakken skulle være intern for nuværende.

Det forlyder, at det vil kræve omkring 50 millioner euro at hente den hollandske defensivspiller. Det svarer til i omegnen af 373 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P