2. Division

Thygesen efter oprykning: Andet bedste hold i år – fortjent!

Mikkel Thygesen var en meget lettet mand efter FC Roskildes sejr på udebane mod Aarhus Fremad lørdag eftermiddag, som sikrede oprykning til NordicBet Ligaen. En helt fortjent oprykning slog han fast efter kampen.

Mikkel Thygesen efter FC Roskildes sejr mod Aarhus Fremad
Foto: Allan Hvid / campo.dk

Lørdag eftermiddag sikrede FC Roskilde sig oprykning via en sejr på 2-1 på udebane mod Aarhus Fremad.

En kamp, der kunne være gået begge veje lørdag, sagde klubbens cheftræner Mikkel Thygesen efter slutfløjtet. Men samtidig en oprykning, der var fuldt fortjent.

Hele holdet skal jo have kredit for den arbejdsindsats

– Sådan er det med sådan nogle finaler. Vi trak det længste strå i dag, og det vil sige, at vi har været det andet bedste hold i 2. division i år. Så det er en helt fortjent oprykning, siger Mikkel Thygesen efter kampen til campo.dk.

FC Roskilde tog i anden halvleg imod mange afslutninger fra Aarhus Fremad, men Marco Brylov i FC Roskildes mål præsterede en lang række af gode redninger undervejs, og Roskilde-spillerne fightede den hjem, og det er noget, der ikke overrasker den glade cheftræner.

– Marco står jo en fantastisk kamp igen i dag. Men hele holdet skal jo have kredit for den arbejdsindsats. Vi vidste godt, at havde vi et resultat, så ville vi blive trykket i bund med standardsituationer og lange bolde. Det havde vi forberedt os godt på.

– Men en ting er at forberede sig på det, og en anden ting er at gøre det, som drengene de gjorde i dag. Jeg vil bare sige, at jeg er sindssygt stolt over at være en del af FC Roskilde, lyder det fra Mikkel Thygesen, der lige nu har fem uger til at få gjort sit hold klar til NordicBet Ligaen efter sommerferien.

Danmark skal møde Yussuf Poulsens kollega: En mundfuld

Og det er slet ikke tilfældigt, at FC Roskilde er rykket op.

– Vi har hele tiden haft ét mål, og det har været oprykningen. Vi har måske ikke snakket så højt om det, men internt har vi hele tiden haft troen på det, og det, tror jeg, har været vigtigt, fortæller Thygesen, mens han står foran alle Roskildes fans på Riisvangen Stadion i det nordlige Aarhus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P