EM 2024

Danmark skal møde Yussuf Poulsens kollega: En mundfuld

Yussuf Poulsen spiller til dagligt med en af Sloveniens største landsholdsprofiler i tyske RB Leipzig. Den danske offensivspiller sætter nu ord på, hvordan han er at være oppe imod.

Yussuf Poulsen under en træning med det danske landshold inden EM 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Fredag aften sparkes EM 2024 i gang.

Søndag er det Danmarks tur, når Slovenien byder op til dans.

Selvom Slovenien på papiret ikke er et decideret stjernespækket mandskab – og samtidig nok også er den mest overkommelige modstander i gruppespillet – så er det ikke ensbetydende med, at der tale om et fuldstændig profilforladt hold.

Eksempelvis råder man over 21-årige Benjamin Sesko, der på rygtebasis tiltrækker sig interesse fra flere af de allerstørste klubber i verden.

Til dagligt bomber han mål ind i Bundesligaen for RB Leipzig, hvor danske Yussuf Poulsen som bekendt også er at finde.

Den hårdtarbejdende offensivspiller er derfor i en særdeles god position til at sætte ord på, hvad vi kan forvente os af den slovenske angriber.

– Han er en mundfuld. Men jeg synes, at i de to kampe i kvalifikationen, der lukkede vi ham rimeligt godt ned. Så det er jo bare at sige til vores forsvarsspillere, at det skal de gøre igen.

– Men han er dygtig. Han er rigtig dygtig, og han er stadig ung. Der er også en grund til, at de store klubber er ude efter ham, for de kan også godt se det, som jeg ser hver eneste dag til træning; at han er en dygtig fodboldspiller.

– Han har nogle spidskompetencer og nogle bevægelser, som man ikke ser hos specielt mange andre spillere. Han har en anseelig størrelse og er ekstremt adræt, siger Yussuf Poulsen til campo.dk og den øvrige fremmødte presse i den danske landsholdslejr.

Benjamin Sesko sluttede sæsonen af med at score i syv Bundesliga-kampe i streg.

Danmark møder Slovenien søndag den 16. juni klokken 18.00.

Kampen kan ses på DR1 og DRTV.

Tyskland sparker slutrunden i gang fredag aften klokken 21.00 mod Skotland. Den kamp vises på TV2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P