Skotsk Fodbold

Medie: Celtic jagter succesfuld dansk keeper

De nykårede skotske mestre fra Celtic er på jagt efter en ny målmand i kølvandet på Joe Harts karrierestop. Og her har Brendan Rodgers set sig varmt på Sparta Prags danske målmand.

Peter Vindahl Jensen kaster sig efter bolden for Sparta Prag mod Liverpool
Foto: Eva Korinkova/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han skifter til Sparta Prag på en permanent aftale til sommer – men nu kan han allerede være på vej væk.

Peter Vindahl Jensen har i denne sæson været udlejet fra AZ Alkmaar til Sparta Prag, hvor danskeren har vogtet målet med stor succes.

I marts aktiverede den tjekkiske klub danskerens frikøbsklausul, som effektueres denne sommer, men nu kan den 26-årige keeper allerede være på vej væk.

Den skotske storklub Celtic har ifølge Football Scotland set sig varm på den tidligere FC Nordsjælland-keeper, og mediet skriver, at Celtic har været i dialog med Sparta Prag om danskeren.

Celtic er klar på at lægge penge på bordet for at hente Vindahl, og klubben håber at kunne lukke aftalen i løbet af et par uger.

Peter Vindahl Jensen i kamp for Sparta Prag
Foto: Eva Korinkova/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden Joe Hart annoncerede sit karrierestop tidligere på året, har de nykårede skotske mestre været koblet til én lang række af målmænd, men ifølge Football Scotland, så er Peter Vindahl førsteprioritet.

Peter Vindahl skiftede i 2021 fra FC Nordsjælland til AZ Alkmaar. Siden har karrieren budt på lejeophold i tyske FC Nürnberg og altså Sparta Prag.

Sparta Prag vandt det tjekkiske mesterskab og er angiveligt tæt på at sælge den danske cheftræner Brian Priske til Feyenoord.

Medie: Priske præsenteres i hollandsk storklub næste uge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P