Serie A

Medie: Conte træffer beslutning om Lindstrøms fremtid

Den tidligere Brøndby IF- og nuværende Napoli-spiller, Jesper Lindstrøm, blev forleden rygtet væk fra den italienske storklub. Nu har klubben fået ny cheftræner i form af Antonio Conte, som nu meldes at have truffet en endelig beslutning om Lindstrøms fremtid i klubben.

Jesper Lindstrøm slår skuffet armene ud på banen iført Napolis spillertrikot.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke mere end et år siden, at Jesper Lindstrøm byttede tilværelsen i tyske Eintracht Frankfurt ud med en ny i italienske Napoli.

Men selvom Jesper Lindstrøm som udgangspunkt var spået en stor rolle i den italienske storklub, så er skiftet umiddelbart ikke gået som håbet – hverken for Lindstrøm eller Napoli.

Napoli, som var forsvarende mester i Italien, da Lindstrøm skiftede til klubben i sommeren 2023, er netop gået på sommerpause efter en skuffende sæson, hvor man endte på en 10. plads i Serie A. Derfor blæser nye vinde nu over den syditalienske klub.

Senest forlød det, at Jesper Lindstrøm snart skulle være færdig i klubben – i hvert fald for en stund. Her skulle en lejeaftale med franske Lyon være på tegnebrættet.

Men siden disse forlydender kom frem har klubben fået ny cheftræner i form Antonio Conte. Det har betydet, at Conte har skullet vurdere hele truppen på ny – hvem har en fremtid i klubben, og hvem har ikke.

I den forbindelse har Jesper Lindstrøms navn været oppe at vende, og nu skulle der være truffet en beslutning om danskerens fremtid i Napoli. Det beretter den italienske fodboldjournalist Gianluca Di Marzio.

Og ifølge Di Marzio er Antonio Conte ikke i tvivl. Han betragter angiveligt ikke Jesper Lindstrøm som værende Napoli-spiller i den kommende sæson. Samtidig skulle han have givet grønt lys i forhold til at sende Lindstrøm videre.

Der meldes dog ikke nyt om, hvorvidt Lyon fortsat skulle være i spil, samt om der skulle være tale om en lejeaftale eller en permanent transfer.

Jesper Lindstrøm står i alt noteret for 29 kampe for Napoli, hvor han endnu ikke har åbnet hverken mål- eller assist-kontoen.

Samtidig består størstedelen af de 29 kampe på CV’et i Napoli-trøjen af kortere indhop fra bænken.

Den nuværende kontrakt mellem parterne løber frem til sommeren 2028.

Medie: Brøndby-talent nærmer sig klubskifte

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P