EM 2024

Hjulmand om Kjær: Det var okay – har trænet hårdt

Den danske landstræner Kasper Hjulmand gav lørdag aften spilleminutter til anfører Simon Kjær, som han er tilfreds med efter 3-1 sejren mod Norge.

Landstræner Kasper Hjulmand på bænken mod Norge
Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Der har været megen snak om landsholdsanfører Simon Kjærs fysiske forfatning.

Den 35-årige danske forsvarsspiller, der blot har spillet tre minutter i Serie A siden 14. april, fik dog spilletid lørdag aften, da det danske landshold vandt med 3-1 over Norge.

Kjær kom ind efter 62 minutters spil mod Norge, og landstræner Kasper Hjulmand var efter kampen på Brøndby Stadion tilfreds med det, han så.

– Jamen, jeg synes, det var okay, fordi det er de første minutter efter benhård træning. Vi har virkelig trænet ham hårdt, så han havde træthed i benene. Men det er nødvendigt for, at vi kan bruge ham senere i turneringen, konstaterede landstræner Kasper Hjulmand til TV 2 efter de 90 minutter mod Norge.

Norges reducerende mål til 2-1, der blev scoret af Erling Haaland, kom efter en spilning i dybden ind bag netop Simon Kjær.

Men Kasper Hjulmand har fokus på hele perioden under EM i Tyskland, når han ser på Simon Kjærs betydning i truppen.

– Det var okay. Det er så få minutter, han har spillet i et stykke tid. Men han kan være derinde, og han gør en masse gode ting. Og vi forestiller os, at han – måske ikke i den første kamp – men senere i turneringen kan blive bragt i spil, hvor vi virkelig skal stå fast.

– Han har en fantastisk relation med de spillere han har omkring sig, og med Kasper i målet, sluttede landstræner om Simon Kjær.

Danmark spiller første kamp mod Slovenien søndag den 16. juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P