3F Superligaen

Officielt: F.C. København sælger ‘PC’ til Wolfsburg

Nu er F.C. København og Wolfsburg blevet enige – Peter ‘PC’ Christiansen er på plads som ny sportsdirektør i Bundesliga-klubben.

Peter 'PC' Christiansen
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Peter ‘PC’ Christiansen forlader dansk fodbold.

Således bekræfter F.C. København fredag morgen på sin hjemmeside, at man har solgt sin sportsdirektør til tyske VfL Wolfsburg.

Handlen sker efter længere tids rygter.

Peter Christiansen har dog en sidste måned på ledelsesgangene i FCK, da han fortsætter i sin nuværende rolle frem til den 1. juli.

Han vil derudover fortsat stå til rådighed for klubben i den resterende del af transfervinduet, der som bekendt også tæller hele august.

– Planlægningen af sommerens transfervindue har været i gang i lang tid, og planen bliver eksekveret uanset PCs skifte, men vi glæder os over, at vi har hans ekspertise og netværk til rådighed denne sommer.

– Desuden har vi en stærk organisation i hele den sportslige afdeling, der vil varetage opgaverne frem til, at den rette kandidat er på plads til posten som sportsdirektør. Vi er allerede i gang og vil nu bruge den nødvendige tid og grundighed på at finde PCs afløser, siger bestyrelsesformand Henrik Møgelmose.

Peter Christiansen nåede tre år i F.C. København.

Her nåede han at vinde det danske mesterskab to gange samt at vinde Pokalen.

Derudover kan han kigge tilbage på den flotte bedrift der hedder, at FCK to år i streg lykkedes med at kvalificere sig til Champions League-gruppespillet.

Han tilslutter sig nu danskerne Joakim Mæhle og Jonas Wind i Wolfsburg.

Samtidig tager han turen til sin nye klub sammen med FCK-keeper Kamil Grabara, der også er blevet solgt til tyskerne.

Wolfsburg endte i den forgangne sæson på 12. pladsen i Bundesligaen.

Flere medier beretter om en transferpris i omegnen af 15 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P