Tyrkisk Fodbold

Spøjs annoncering: Tyrkisk klub hyrer Mourinho

Fenerbahce har noget utraditionelt bekræftet, at klubben vil præsentere José Mourinho som ny cheftræner søndag aften.

José Mourinho kigger skeptisk.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det hører sig ikke tiden til.

Nu til dags kan man læse om transfers og trænerskift længe forinden og så sidde med et smil, når tingene bliver officielle.

Men Fenerbahce kører en lidt anden strategi i forhold til ansættelsen af José Mourinho. De har lagt en video op med træneren, hvor de bekræfter, at de officielt offentliggør ham som cheftræner søndag aften.

På den måde laver den tyrkiske storklub en form for dobbeltkonfekt på trænerhyringen, da de både offentliggør, at de vil præsentere ham og præsenterer ham indenfor et døgn.

Det har dog stået klart for de fleste, at det ville blive Fenerbahce, som Mourinho skulle fortsætte trænerkarrieren hos.

Heller ikke portugiseren selv har lagt skjul på, at det var i den tyrkiske storklub, at han skulle fortsætte trænergerningen.

Især da han var i Champions League-studiet i forbindelse med Real Madrids sejr i finalen, var portugiseren vokal omkring sin fremtid.

Der er angiveligt tale om en toårig aftale til den portugisiske træner, der på videoen, som Fenerbahce har lagt op, siger, at han glæder sig til at møde fansene.

Mourinho bliver efter alt at dømme præsenteret omkring klokken 18 dansk tid.

Kærlighed i luften: Judes mor var vild med Mourinho

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P