Ungdomslandshold

Stolt U17-stopper: Det største vi har opnået

Forud for U-17 EM-semifinalen har campo.dk interviewet en af profilerne på det danske U-landshold, Philip Søndergaard, omkring hvad det betyder for det unge hold at kæmpe med i toppen af europæisk landsholdsfodbold.

(Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Det er noget af en præstation, som det danske U-17 landshold er ved at levere ved EM-turneringen.

Senest slog de danske teenagere ungdomslandsholdet fra Tjekkiet på dramatisk vis, da det hele blev afgjort ved en straffesparkskonkurrence.

FCK’s Højer sparker Danmark i semifinalen

Og ifølge Philip Søndergaard, der er midtstopper for U-landsholdet og til daglig spiller i Brøndby IF, var stemningen da også helt fremragende efter den dramatiske sejr. Det forklarer han i interview med campo.dk.

– Det er stort for os alle, at vi er kommet så langt. Det er jo en lille drøm, der er gået i opfyldelse. Det er fedt for os.

– Det er første gang, at vi spiller noget, der sådan rigtigt tæller på landsholdsplan. Det er det største, vi har opnået indtil videre.

Hvordan var stemningen efter den dramatiske sejr mod Tjekkiet?

– Stemningen var helt i top, der var ikke nogen af os, der som sådan havde regnet med at vi skulle ryge i semfinalen, vi havde selvfølgelig håbet på det. Men da vi stod efter kvartfinalen og havde vundet, var det jo en drøm, siger Philip Søndergaard i interviewet med campo.dk

Søndag gælder det så Italien i semifinalen af turneringen, og det er en kamp, som de unge talenter, ser frem til med store forventninger.

– Det er et rigtig godt fodboldhold (Italien, red.), men vi tror på vores egne evner, og vi tror på, at vi kan give dem kamp til stregen.

– Det ville jo være kæmpestort, hvis vi kan stå i finalen. Allerede det at nå til semifinalen har jo været en lille drøm for os, så at nå finalen ville være kæmpestort, afslutter Philip Søndergaard overfor campo.dk

Semifinalen mod Italien spilles søndag den 2. maj klokken 19.30 og kan ses på DRTV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P