NordicBet Ligaen

Sønderjyske-bomber er årets profil i NordicBet Ligaen

Selvom Peter Buch Christiansen ikke spillede hele sæsonen i NordicBet Ligaen, er han er alligevel blevet kåret som årets profil.

Sønderjyske-fans er i højt humør
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

17 mål og syv assists.

Det var imponerende, hvad Peter Buch Christiansen nåede at bedrive i NordicBet Ligaen, inden han i marts byttede Sønderjyske ud med norske Viking FK.

Og den imponerende halvsæson har også været nok til at overbevise kollegaerne. Den tidligere Sønderjyske-spiller er nemlig netop blevet kåret som årets profil i NordicBet Ligaen.

Han løb faktisk med hele 27 procent af stemmerne. Noget, som han er meget stolt over.

– Det er et kæmpe skulderklap, at konkurrenterne mener, at jeg fortjener prisen, og at jeg har haft stor indflydelse på hele sæsonen, selvom jeg ikke har været med i de sidste ti kampe, siger Peter Christiansen ifølge Spillerforeningen.

Det var dog ikke den personlige hæder, der var den største sejr for Christiansen. Barndomsklubbens skæbne vejede tungere.

– Jeg er utrolig stolt, og det er samtidig rigtig vigtigt for mig, at det endte med en oprykning til Sønderjyske, selvom jeg tog afsted. Det betyder meget for mig som Sønderjyske-mand, at de er tilbage, hvor de hører til, fortsatte Christiansen overfor Spillerforeningen.

Det var spillerne, der afgjorde, hvem der skulle vinde hæderen.

The Double: Vallys kåret til årets spiller i Superligaen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P