3F Superligaen

Ankersen kender FCN-profil: Har selvfølgelig forhørt mig

Peter Ankersen og Kian Hansen kender hinanden fra gamle dage. Derfor tog forstnævnte naturligvis lige fat i FCN-kaptajnen, inden skiftet fra FCK til Farum-klubben blev en realitet.

FC Nordsjælland har hentet Peter Ankersen
Foto: FCN/Gonzales Sport Photo

FC Nordsjælland har fået sig en rutineret Superliga-ræv.

Således kunne Farum-klubben tidligere lørdag bekræfte, at man har hentet Peter Ankersen.

Den 33-årige back skifter fra F.C. København på en fri transfer ved kontraktudløb.

Forud for skiftet skal parterne naturligvis lige se hinanden an og forhøre sig her og der.

For Peter Ankersens vedkommende indebar det blandt andet at tage fat i FCN-anfører Kian Hansen.

– Jeg kender Kian Hansen fra gamle dage, så jeg har selvfølgelig forhørt mig lidt og spurgt ind til klubben. Og han har bare bekræftet mig i det, jeg havde af forestillinger – blandt andet om klubbens fokus på det menneskelige perspektiv, hvor man kan få lov til at være, præcis den man er. Det er en værdi, der tiltaler mig enormt meget.

– Jeg synes selv, at jeg præsterer på et højt niveau, og at jeg stadig udvikler mig, selvom jeg er ved at komme op i alderen. Så når jeg skal vælge en ny klub, handler det også om at finde et sted, hvor jeg kan udvikle mig endnu mere, og der ser jeg FC Nordsjælland som et perfekt sted til dét, siger han til FCN’s egen hjemmeside.

Peter Ankersen og Kian Hansen har en fælles fortid i Esbjerg fB som unge.

Peter Ankersen er blevet udstyret med en kontrakt af to års varighed i Farum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P