Herrelandsholdet

Ingen Superliga-spillere: Handler kun om niveau

Kasper Hjulmand har udtaget EM-bruttotruppen, hvor der ikke er plads til spillere som Rasmus Falk, Daniel Wass og Jonas Lössl fra den danske liga.

Kasper Hjulmand på træningsbanen sammen med det danske herrelandshold
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand tager de spillere med til EM i Tyskland, som han synes er de bedste.

Sådan lyder det fra den danske landstræner, når han skal svare på, hvorfor der ikke dukker nogen Superliga-spillere op, når man tager et kig på bruttotruppen.

– Det er ikke sådan, at jeg fravælger Superligaen. Jeg tilvælger de spillere, som jeg synes er bedst. Det er uanset om man spiller det ene eller andet sted, siger Hjulmand på dagens pressemøde.

Den danske landstræner havde gjort sit hjemmearbejde forud for præsentationen af truppen. Ifølge Hjulmand er der en naturlig forklaring på, at det er sværere for Superliga-spillere at komme med.

– En af årsagerne er, at der er dobbelt så mange spillere i udlandet nu i forhold til 2018. Så vi har mange spillere, der er ude.

– Jeg synes, den danske Superliga er stærk, men jeg kigger ikke til, hvilken liga, man spiller i.

– Det er de spillere med dansk pas, som jeg synes er bedst, der kommer med i truppen, siger den tidligere FC Nordsjælland-træner.

Udover manglende Superliga-spillere er et andet stort emne fravalget af Matt O’Riley fra Celtic. Det kan du læse mere om her.

O’Riley skal ikke med: Har gjort hvad han skulle

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P