Herrelandsholdet

O’Riley skal ikke med: Har gjort hvad han skulle

Fraværet af Matt O’Riley er den største overraskelse i Hjulmands EM bruttotrup.

Landstræner Kasper Hjulmand sætter navne på de spillere, der skal med til EM i Tyskland på et pressemøde i Brøndby torsdag den 30. maj 2024.

Matt O’Riley er blevet kåret til årets spiller i skotske Celtic. Men det er ikke nok til, at danskeren skal med Hjulmand og landsholdet til EM i Tyskland.

Det er netop bekræftet, og den danske landstræner, Kasper Hjulmand, skulle også hurtigt besvare spørgsmål om dagens største overraskelse.

– Det er utrolig svært. Matt er en dygtig spiller, men jeg har taget seks midtbanespillere med, som jeg synes, er rigtig, rigtig gode, siger han på pressemødet og fortsætter.

– Det har været tæt, og jeg forstår spørgsmålet, for han er en super dygtig spiller, som har gjort det rigtig godt i den her sæson, siger han.

Hjulmand forklarer, at udover de seks midtbanespillere, som er valgt, kan også Mikkel Damsgaard og Andreas Christensen dække positioner på midtbanen.

Så landstræneren har altså valgt at få kabalen til at gå op på den måde.

På spørgsmålet om hvad Matt O’Riley ellers skulle have gjort for at komme med, var svaret klart.

– Han har gjort det, han skulle, siger Hjulmand.

Den danske landstræner forklarer, at han har brugt den seneste måneds tid på at gøre de spillere, som lige nøjagtigt ikke klarede cuttet klar på beskeden.

Men der var enkelte, som først fik den dårlige nyhed i dag. Og det har mest været unge spillere, som har håndteret skuffelsen flot ifølge landstræneren.

– I det her tilfælde vil jeg sige, at der er tale om unge spillere, som har en stor fremtid på landsholdet, og som får mange kampe.

– De har været fantastiske i måden, de har taget det på, og de er fortsat klar og siger ‘call me anytime’. Så stor kredit til spillerne for den måde, de har taget det på, siger Hjulmand.

Det danske landshold spiller to testkampe frem mod EM. Først mod Sverige på onsdag i Parken og siden mod Norge den 8. juni på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P