3F Superligaen

Rutinerede Thomasberg: Ingen vildere end den her

Thomas Thomasberg fortæller, at han i sine 30 år i Superliga-regi ikke har oplevet en sæson som den, der netop er afsluttet.

Thomas Thomasberg fejrer det danske mesterskab.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Guldet skiftede hænder flere gange undervejs.

Alene i mesterskabets sidste spillerunde skiftede pokalen kurs mellem Brøndby og Herning. Heldigvis for FC Midtjylland og Thomas Thomasberg endte den på den jyske hede.

– Der har ikke været en vildere sæson. Ikke på den her måde med så mange skift undervejs. At vi så ender med at stå øverst, det gør historien endnu bedre, siger Thomasberg til Campo.dk og den samlede presse.

Ifølge Thomas Thomasberg har han selv været med i 30 år som spiller og træner, og han husker altså ikke noget lignende.

– Den her er uden sidestykke, siger han.

Mesterskabet kom i hus efter en 3-3 kamp mod Silkeborg. Her var FC Midtjylland nede med 2-0 ved pausen.

Ifølge Thomasberg er der rigtig mange momenter i løbet af sæsonen, han kigger tilbage på som værende meget vigtige for den endelige guldmedalje.

– Der har været mange vigtige kampe, som skulle vindes. Der er mange momenter, når man kigger tilbage, der har været afgørende.

– Der er kampen mod FCK, vi vinder, men hvor vi kan komme bagud med 11 point.

– Så har vi en fantastisk stime. Så er der kampen mod Brøndby, hvor Cho brænder straffe, og man tænker: Kan det betyde noget? Det kunne det selvfølgelig.

– Og så er der det fantastiske mål af Charles mod AGF, hvor vi er 11 mod ni. Der er mange øjeblikke, som printer sig ind.

Thomas Thomasberg fejrer det danske mesterskab.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Thomas Thomasberg nævner også kampen mod FC Nordsjælland, hvor midtjyderne er nede med 3-0 men ender med at få 3-3. Det er også et point, som tipper tingene Ulvenes vej.

Thomas Thomasberg blev ansat som FCM-træner i marts 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P