FA Cup

United slår City og vinder FA Cup-finalen

Manchester United slog lørdag eftermiddag ærkerivalerne fra Manchester City på Wembley, da ‘De Røde Djævle’ vandt FA Cup-finalen.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix
  • Årets FA Cup-finale var en gentagelse af sidste års, men i år fik piben en anden lyd, da Manchester United slog rivalerne fra Manchester City

  • De Røde Djævle kom også bedst fra land, da Diogo Dalot sendte en lang bold frem, som Alejandro Garnacho jagtede. Josko Gvardiol begik en stor fejl, da han headede bolden over sin egen keeper, som kom brusende ud af målet, hvorefter Garnacho simpelt kunne trille bolden i kassen til 0-1

  • Små ti minutter senere fordoblede Kobbie Mainoo Uniteds føring efter et fornemt oplæg fra Bruno Fernandes, som spillede den 19-årige englænder helt fri i City-feltet, der sikkert gjorde det til 0-2

  • I anden halvleg kom Pep Guardiolas tropper bedre efter det, hvor The Cityzens havde flere gode forsøg på André Onana. Jeremy Doku knækkede koden efter 87 minutter, men det lykkedes Manchester United at forsvare føringen til slut og vinde FA Cuppen

Manchester City 0-1 Manchester United (Alejandro Garnacho, 30′):

Manchester City 0-2 Manchester United (Kobbie Mainoo, 39′):

Manchester City 1-2 Manchester United (Jeremy Doku, 87′):

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P