Eliteserien

Tidligere AGF’er scorer i Norge: Topper ligaen

Albert Grønbæk scorede det første mål i en kamp som endte 2-2. To andre danskere var også i aktion for Bodø Glimt.

Albert Grønbæk i kamp for Bodø/Glimt.

Albert Grønbæk og Bodø Glimt har fået en flot start på den nye norske sæson.

Holdet topper Eliteserien efter ti runder, efter de fredag aften spillede 2-2 mod KFUM Oslo på hjemmebane.

Den tidligere AGF-spiller scorede kampens første mål kort for pausefløjt, men Oslo-klubben fik udlignet inden der blev fløjtet til pause.

En anden dansker, Adam Sørensen startede også inde, mens angriberen Kasper Høgh blev skiftet ind.

I anden halvleg kom Grønbæk og Bodø Glimt bagud, inden Jens Hauge udlignede til slutresultatet 2-2 med et kvarter igen.

Bodø Glimt kan dog blive væltet af pinden som duks i den bedste norske række. Det kræver, at Frederikstad vinder deres kamp i denne runde.