Eliteserien

Rosenborg sat på plads af danskerne i Bodø/Glimt

Kasper Høgh fik sin første start for Bodø/Glimt, og angriberen skulle blot bruge syv minutter på banen for at blive målscorer.

Albert Grønbæk og Håkon Evjen jubler efter en scoring til Bodø/Glimt.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Fire korte indhop blev lørdag aften byttet ud med en plads i startopstillingen.

Bodø/Glimt-træner Kjetil Knutsen gav i lørdagens udekamp mod Rosenborg debut i startopstillingen til Kasper Høgh, mens Albert Grønbæk som vanligt også var ar finde i startopstillingen hos de norske mestre, og det fortryder Knutsen næppe.

På Lerkendal Stadion i Trondhjem stak Bodø/Glimt nemlig af med en 1-3-sejr, og det kan de i høj grad takke danskerne for.

Allerede efter syv minutters spil bragte Kasper Høgh udeholdet foran, da han blev sendt i dybden af Jostein Gundersen. Bolden fik lov at hoppe en enkelt gang, inden Høgh med venstrebenet sparkede den forbi Sander Tangvik i Rosenborg-målet.

Slovenske Nino Zugelj gjorde det til 0-2 før pausen, inden Albert Grønbæk fem minutter inde i anden halvleg gjorde det til 0-3, da han nærmest fik tacklet bolden forbi både Mikkel Konradsen Ceide og Sander Tangvik.

Ole Sæter reducerede tre minutter senere til 1-3 på straffespark, inden Emil Frederiksen med 22 minutter tilbage af kampen kom i spil for hjemmeholdet, men den tidligere Sønderjyske-topscorer kunne ikke ændre på kampens udfald.

Med sejren har Bodø/Glimt allerede efter fem kampe et forspring på tre point ned til Molde og Brann på anden- og tredjepladsen, mens Rosenborg følger ét point yderligere efter på fjerdepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P