2. Division

Sen målmandsscoring! Roskildes spinkle håb lever

Dybt inde i overtiden udlignede FC Roskildes keeper Marco Brylov til 3-3 i et dramatisk opgør.

Det begyndte at smuldre. FC Roskildes oprykningshåb.

Sjællænderne var pisket til at få point i 2. divisionskampen mod AB, efter Aarhus Fremad tævede Nykøbing FC tidligere fredag aften. Ellers så det sort ud i forhold til oprykning.

Men AB ville ikke gøre det nemt for FC Roskilde hjemme på Gladsaxe Stadion. Og dybt inde i overtiden førte de med 3-2.

I det 94. minut løb Roskildes målmand Marco Brylov dog med op og fik sat en vigtg udligning i mål.

Inden da havde AB i anden halvleg først udlignet til 2-2 og bragt sig foran ved først Christian Wagner og siden Emiliano Gomez.

I første halvleg scorede Cornelius Allen to gange for FC Roskilde. Flamur Dzelili scorede ind i mellem de to mål for AB.

Resultatet betyder at, FC Roskilde nu har seks point op til Aarhus Fremad på andenpladsen. Der resterer tre runder, og FC Roskilde skal på besøg i Aarhus Fremad i sidste spillerunde.

Denne artikel er redigeret efter publicering. Tidligere fremgik det, at der kun var to spillerunder tilbage af 2. division. Der resterer naturligvis tre.