3F Superligaen

Kan slukke Brøndbys gulddrøm: Vi skal være gode

På søndag har AGF mulighed for at ødelægge festen for klubbens måske største rival, når de skal til Brøndby på sæsonens sidste spilledag.

AGFs Mads Emil Madsen hugger bolden i kassen til 2-1 under superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus tirsdag den 21. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tirsdag aften vandt AGF deres første sejr i mesterskabsspillet. En sejr som betyder, at modstanderen FCK ikke længere kan blive danske mestre denne sæson.

På søndag mulighed har de den samme mulighed. Og her er det klubbens måske største rival Brøndby, de kan drille. Vinder AGF og FC Midtjylland på søndag, tager midtjyderne guldet.

Det kan man forestille sig er en gulerod, som AGF’erne har mod på at jagte.

Hattrick-helten Mads Emil Madsen ser frem til kampen, men han fokuserer mere på AGF’s egen præstation end Brøndbys guldchancer.

– Det tænker jeg ikke rigtig over. Jeg tænker på, at vi skal være gode, og vi skal prøve at bygge noget godt spil og skabe et godt momentum mod næste sæson.

– Det er egentlig ikke det, men selvfølgelig vil vi gerne vinde. Og det indebærer jo også, at stikke en kæp i hjulet på Brøndby, siger han efter kampen mod FC København.

Kan I gå ind og levere den samme præstation på Brøndby Stadion, som I har gjort i dag?

– Det bliver en vanvittig kulisse, det er helt sikkert. Men jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne det.

– Når vi kan mod FCK, så tænker jeg, at så kan man mod de fleste, siger Mads Emil Madsen.

AGF’s hattrick-helt: Uwe råbte jeg skulle sparke

Mads Emil Madsens holdkammerat Bailey Peacock-Farrell spiller på søndag den sidste kamp for AGF i denne omgang.

Burnley har nemlig aktiveret en klausul i Peacock-Farrells kontrakt, så den bliver forlænget i et år. Derfor skal han tilbage til Championship-klubben.

Og den nordirske keeper vil rigtig gerne slutte AGF-tiden af med en god oplevelse.

– Ja, det betyder meget. Det bliver en virkelig stor kamp, og heller ikke bare, hvilken som helst kamp. Det er Brøndby.

– De spiller selvfølgelig med om at vinde mesterskabet, så det bliver en stor kamp. Og vi skal gøre os klar igen til at levere en indsats, som ligner den vi lavede i dag (tirsdag mod FCK, red.), siger keeperen.

Sejren mod FCK betyder ikke det store for AGF i tabellen, der ender sæsonen på en femteplads. Sæsonens sidste kamp mod Brøndby spilles søndag klokken 17.00.

Slukøret Falk ikke i tvivl: Største skuffelse i FCK-tiden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P