3F Superligaen

Slukøret Falk ikke i tvivl: Største skuffelse i FCK-tiden

Rasmus Falk har været i F.C. København de seneste otte år. Alligevel er det denne sæson, der skiller sig ud som den største skuffelse af dem alle.

Rasmus Falk beklager overfor fansene efter nederlaget mod AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

For to spillerunder siden stod F.C. København med mesterskabs-skæbnen i egne hænder.

Tirsdag aften blev gulddrømmene endegyldigt slukket.

Således blev det til et 3-2-nederlag mod AGF på Ceres Park, ligesom det i forrige spillerunde endte med et nederlag mod FC Midtjylland.

Brøndby og FCM er derfor udenfor rækkevidde i den sidste spillerunde.

Det maksimale, man nu kan opnå, er bronzemedaljer og en efterfølgende playoff-kamp mod 3F Superligaens syvendeplads om europæisk fodbold efter sommferien.

Det er naturligvis langt under barren i FCK.

Derfor er Rasmus Falk, der har tilbragt de seneste otte sæsoner i den danske hovedstadsklub, selvsagt også skuffet.

Også så skuffet, at han er klar til at kalde det for den største skuffelse af alle i løbet af de otte år, han har været med.

– Ja, det er det. Vi har haft en lignende situation tilbage efter 2016-2017. Jeg tror, det var 2017-2018, hvis jeg husker rigtigt, hvor det var lidt samme situation.

– Hvor vi havde et superhold året før, hvor vi mistede en masse spillere. Der var mange skader, hvor det ligesom skulle bygges op igen. Det er ikke det, der har været temaet i år.

– Det er færdige spillere i forhold til det produkt, som vi skal ind og levere, på den måde ment, at det er top-top spillere, der også har vist, at de kan levere på en rigtig høj hylde. Derfor er det selvfølgelig den største skuffelse, som jeg har oplevet de otte år i København, siger han til campo.dk og den øvrige skrevne presse på Ceres Park tirsdag aften.

Rasmus Falk og resten af F.C. København spiller sæsonens sidste kamp mod FC Nordsjælland søndag hjemme i Parken.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P