3F Superligaen

AGF’s hattrick-helt: Uwe råbte jeg skulle sparke

Mads Emil Madsen scorede hattrick for AGF i tirsdagens guldslukkende 3-2-sejr over F.C. København. Flere af Madsens mål blev scoret ude fra feltet, og det var på ordre fra aarhusianernes cheftræner.

AGFs Mads Emil Madsen hugger bolden i kassen til 2-1 under superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus tirsdag den 21. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Tre mål på 45 minutter.

Mads Emil Madsen blev hattrickhelten for AGF tirsdag aften, da han scorede alle aarhusianernes mål i sejren over FCK på Ceres Park.

To af målene fra den 26-årige midtbanedynamo blev sparket ind ude fra distancen. Men hvad er det, der går igennem hovedet på Mads Emil Madsen, når han modtager en bold på kanten af feltet?

Svaret er Uwe Röslers stemme.

– Jeg havde faktisk fået bolden et par gange, hvor jeg fik lidt plads at løbe i, hvor jeg havde prøvet med afleveringen, hvor Uwe så stod og råbte, at jeg skulle drive bolden og sparke, fortæller Mads Emil Madsen efter kampen, og fortsætter:

– Så ved den første, der gør jeg det, og det virker jo meget godt. Den anden, så tænker jeg, at jeg prøver at curle den over i den anden side denne gang. Og det gik jo meget fint.

Så det var en Uwe-genialitet?

– Ej, det vil jeg ikke sige, men han kan da godt få en lille smule credit, siger AGF’s målhelt, som ikke havde regnet med, at han og holdkammeraterne fik så meget plads af FCK.

AGFs Mads Emil Madsen hugger bolden i kassen til 2-1 under superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus tirsdag den 21. maj 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Jeg var lidt overrasket over, at der var så meget plads på ydersiden. Men jeg synes også, at det var fordi, at Gift (Links, red.) og Magnus (Knudsen, red.) og Tobias Bech virkelig tiltrakte noget opmærksomhed, så de (FCK’erne) blev skubbet over, og så lå jeg i lommen, hvor der var god plads.

– Men ja, der var en del plads, slutter tremålsskytten.

FCK ude af guldræset efter målrigt nederlag til AGF

Med hattricket er Mads Emil Madsen nu oppe på tre scoringer i denne sæson. AGF slutter sæsonen på søndag på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P